Mölke
Werkzaamheden Mölke

Werkzaamheden op het park

Werkzaamheden op het park

Bij het Mölke zitten we nooit stil! En sommigen van jullie hebben dat vast wel gemerkt tijdens jullie verblijf. Als vakantiepark blijven we namelijk bezig met vernieuwen om te zorgen dat je als gast op ons park een onvergetelijke vakantie hebt. Wij zijn tijdens deze werkzaamheden gewoon bereikbaar en je zult weinig hinder hebben van de werkzaamheden. Wél attenderen we je erop dat het aan de voorkant bij slecht weer modderig is. We hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd en wensen je een aangenaam verblijf!

Bekijk hieronder de werkzaamheden die we tot ongeveer Pasen uitvoeren:

 
Bij Mölke

Nieuwe Entree

Bij Mölke

In 2019 hebben wij ons park uitgebreid en het voormalige vakantiepark Holsappel van onze buren overgenomen. Om beide terreinen goed op elkaar aan te laten sluiten is er in samenwerking met Odin Landschapsontwerpers een volledig nieuw inrichtingsplan en toegangsweg uitgewerkt. Graag willen we werken naar een typische Twente uitstraling voor het gehele park en entree. Kort samengevat werken we aan een volledige nieuwe toegangsweg en vergroenen we het “Hart van Mölke”. Onze technische dienst is op het moment druk bezig met een nieuwe entree van het park. Het entree wordt groots aangepakt. Links zie je een plattegrond hoe het er uit moet komen te zien. We zullen ook even een korte toelichting geven:

 1. Entree weg met klinkers
 2. Dierenweide met nieuw onderkomen voor de dieren
 3. Nieuwe hooibergen
 4. Nieuwe bijpassende beplanting
 5. Een mooi erf maken voor de luxe groepsaccommodatie
 6. Groene parkeervoorziening
 7. Nieuwe beplanting, meer vergroening
 8. Uitbreiding van de haven
 9. Reggewinkel
 10. Technische dienst locatie
 11. Vergroenen van de parkeerplaats en nieuwe milieustraat

Daarnaast komen er twee elektrische laadpalen bij! We hopen hiermee dat je aankomst makkelijker wordt. De plannen zijn om een nieuwe weg te leggen én nieuwe beplanting te plaatsen. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Breng ons een bezoekje na Pasen of houd onze Facebook of Instagram in de gaten!

 
 
Reggewinkel Vakantiepark Mölke

De Reggewinkel

op Vakantiepark Mölke

In 2019 is de bouw van de Reggewinkel begonnen. Het project is eigenlijk een renovatie van de historische boerderij waar Vakantiepark Mölke begon. Inmiddels zit het nieuwe dak op de Reggewinkel, is het terras voor de Reggewinkel gelegd en is de fundatie voor de fietsenstalling gereed. De technische dienst is ook hier erg druk mee geweest en is op dit moment bezig met het gereed maken van de binnenkant, want de vloer kan er binnenkort in. Wat kunnen we je vertellen over de Reggewinkel? De Reggewinkel wordt een heerlijke plek om een kopje koffie of thee te drinken. Ook is er de mogelijkheid om te lunchen.

Wij vinden dat de regio Twente prachtige streekproducten heeft. Daarom komt er een winkelgedeelte in de Reggewinkel waar je deze prachtige producten van Twentse bodem kunt kopen. Tevens wordt dit de plek waar je terecht kunt voor het reserveren van alle activiteiten zoals de fiets- en bootverhuur. Met andere woorden: Dit wordt een te gekke plek! De Reggewinkel zal gereed zijn en open gaan vanaf 10 april.

 
 
De River Lodge

De River Lodge

Nieuw in 2020!

Vanaf april 2020 komen er nieuwe accommodaties in de verhuur: De River Lodges! Dit type accommodatie is zeer luxe en heeft een prachtige plek aan het water op het park. De River Lodge is voorzien van TV, boxsprings, een luxe keuken en een veranda. Uiteraard heb je bij de River Lodge uitzicht op de Regge en het mooie landschap.