Mölke

Werkzaamheden op ons vakantiepark

Mölke zal nog mooier worden!

De werkzaamheden op het vakantiepark vinden plaats in het najaar van 2021 en het voorjaar van 2022. Wij zullen dan werken aan een nog sfeervoller en gezelliger vakantiepark!

Vanaf januari kunnen de werkzaamheden in de rest van het park ook overlast veroorzaken in ons vakantiepark. Daarom bieden wij een bouwkorting van 20% in de periode van 3 januari tot 31 maart 2022. Op deze manier kun je bij ons verblijven tegen een geweldige prijs! 

De bouwkorting wordt automatisch verrekend op het moment van de boeking. 

Zo min mogelijk overlast

We werken zo schoon en veilig mogelijk. Op wegen die niet helemaal schoon zijn, kun je hinder ondervinden van passerende of werkende machines. In het weekend en in de avonduren is de overlast veel minder!

 

Wat gaan we verbeteren?

Elke winter besteden we veel aandacht aan de verbetering van ons park. Afgelopen winter hebben we onze haven uitgebreid, een pop-up camping met restaurant gebouwd, nieuwe huisjes gebouwd (zoals de River Lodges, River Cabins, huisjes met wellness en safaritenten) en het kamperen luxueuzer gemaakt door privé-sanitair te installeren. 

De plannen voor 2022 omvatten: 

  • Installatie van sauna's en hot tubs in huisjes;
  • Vervanging van onze eenvoudige bungalows door nieuwe lodges gebouwd in een slow living sfeer, b.v. met hangmatten, sfeerverlichting, openhaarden en misschien zelfs een hot tub;
  • Plaatsing van nieuwe lodges op verschillende plaatsen in ons vakantiepark; 
  • Plaatsing van een aantal particuliere sanitaire voorzieningen;
  • Renovatie van ons restaurant; 
  • Er komen nieuwe bootjes;
  • Plaatsing van nieuwe toffe speelfaciliteiten, zoals een waterglijbaan;
  • We zijn het park aan het vergroenen en mooier aan het maken door o.a. nieuwe lantaarnpalen te plaatsen;
  • En meer: wij houden je op de hoogte op deze pagina. 
 

Om het ultieme Slow Living gevoel te ervaren, zijn we druk bezig met het plaatsen van nieuwe lodges/tenten. Neem bijvoorbeeld de nieuwste Happy Oak Lodge! Een heerlijk ruim natuurhuisje waarin je je direct thuis zal voelen. Ben je meer van het avontuurlijk kamperen? Geen zorgen! Ook zijn we bezig met het plaatsen van verschilende nieuwe tenten verspreid over het park voor de echte magische look!