Mölke wordt mooier!

In het voorjaar van 2021 vinden er werkzaamheden plaats op ons vakantiepark. We werken dan aan een nog sfeervoller en gezelliger park!

Helaas kunnen de werkzaamheden zorgen voor overlast op ons vakantiepark. Daarom bieden we in de periode van 4 januari tot en met 19 maart 2021 20% bouwkorting aan. Zo kan je voor een zachte prijs toch fijn bij ons komen overnachten!

De bouwkorting wordt automatisch verrekend tijdens het boeken.

Boek nu met korting!
 

Wat gaan we verbouwen?

Natuurlijk vertellen we je graag wat er allemaal gaat veranderen bij Mölke.

Als je al eens bij ons bent geweest, dan weet je dat we een haven hebben waar je bijvoorbeeld fluisterbootjes kan huren. Deze haven gaan we verlengen en we bouwen een prachtig terras met lounge aan deze haven. Zo kan je in de zomer genieten van een drankje aan het water en kunnen de kinderen heerlijk spelen onder de fruitbomen!

 

Nieuwe luxe accommodaties

Naast de uitbreiding van onze haven gaan we ook werken aan prachtige nieuwe accommodaties. Er komen onder andere River Lodges met Wellness, moderne River Cabins en avontuurlijke Safaritenten bij op ons vakantiepark. Zo kunnen we straks nog meer gasten blij maken met een prachtig luxe accommodatie!

 

Updates van de werkzaamheden

Op dit moment wordt onze haven verlengd. Zo passen alle fluisterbootjes er binnenkort mooi in en kun je in de zomer vanaf ons terras de bootjes zien varen. De verlengde haven komt tussen de Streekwinkel en de camping met privésanitair te liggen.

Er stroomt voor het eerst water in de haven!