Mölke
Vakantie checklist

Checklist vakantie - Ben jij klaar voor je vakantie?

 

Vakantie Checklist

Het is bijna zover: je gaat op vakantie! Wat heb je allemaal ook alweer nodig voor je op vakantie gaat? Ga je kamperen of huur je een vakantiehuisje? Voor beide gevallen hebben wij een complete checklist voor je vakantie gemaakt! Hieronder lichten we nog een paar punten toe.

Geld / documenten

Zonder geld en documenten kom je nergens, zorg dus altijd dat je je kunt legitimeren. Tegenwoordig staan veel bevestigingen online, maar neem hem ook mee op papier, voor het geval je telefoon leeg raakt of kapot gaat.

Medicijnen & EHBO Doos

Niets is zo vervelend als ziek worden en geen paracetamol, antigrippine, diarree remmers of een EHBO doos voor ongevalletjes bij je te hebben. Neem deze dus mee, zo ben je het beste voorbereid.

Keukengerei

Ga je kamperen, zorg dan dat je een kookplaat, pannen, borden, opscheplepels, spatels en dergelijken bij je hebt. Geen zin aan koken? Neem een kijkje in ons restaurant of ga eropuit in de omgeving! Wanneer je een accommodatie hebt gehuurd heb je vaak alles inbegrepen. Weet je niet zeker of iets er is, vraag er dan naar bij het desbetreffende park.

Spellen & Speelgoed

Wanneer je met kinderen op vakantie is een leuk familiespelletje of speelgoed onmisbaar, hoe leuk de omgeving ook is. Vergeet dit dus niet mee te nemen.

Reisverzekering

Heb je geen reisverzekering? Sluit er dan een af of kijk je verzekeringspolis even na of je bent verzekerd voor schade onderweg. Een ongelukje zit helaas vaak in een klein hoekje.

Upgrades & Service

Mocht het zo zijn dat je een upgrade of service hebt geboekt, lees dan even goed wat de upgrade precies inhoudt, zo kom je niet voor verassingen te staan. Bij Mölke heb je een aantal upgrades. Heb je bijvoorbeeld een hotelservice bij Mölke geboekt? Dan kun je theedoeken, handdoeken, vaatdoeken, et cetera thuis laten. Heb je een zorgeloos arriveren pakket? Dan is het raadzaam wel wat mee te nemen óf de volgende dag naar de winkel te gaan voor wat meer spullen!