Mölke
groepsaccommodatie-nederland

Groepsaccommodatie Nederland

  • Groepsaccommodaties geschikt voor max. 14 personen
  • Natuurrijke omgeving
  • Park met verschillende groepsfaciliteiten
 

Luxe groepsaccommodatie in Nederland

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Nederland? Op Vakantiepark Mölke kun je terecht in één van de bijzondere groepsaccommodaties in Nederland! Op vakantie, een weekendje weg of een nachtje overnachten met een grote groep is mogelijk. Je verblijft in grote groepsaccommodaties geschikt tot 14 personen. De groepsaccommodaties zijn allemaal voorzien van een luxe keuken, moderne badkamer en een rustige omgeving. Kom ook overnachten in één van de meest luxe groepsaccommodaties in Nederland!

 
 

Groepsaccommodaties in Overijssel

Zoek je een groepsaccommodatie in Overijssel? Met een bosrijke en rustige omgeving is vakantiepark Mölke ideaal om tot rust te komen. In de omgeving vind je vele leuke groepsactiviteiten. Natuurlijk kun je ook genieten van vele wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. Met deze centrale ligging behoort Vakantiepark Mölke tot de top groepsaccommodaties in Overijssel!

Groepsaccommodaties in Twente

Deze groepsaccommodaties in Twente hebben ruimte voor max 20 personen. Kies uit onze luxe groepsaccommodatie met 7 slaapkamers en 2 riante keukens, ideaal voor groepen tot 14 personen. Kom je met een groep tussen 14 en 20 personen? Boek dan de stellingmolen om te overnachten op een rustige en afgelegen park in meerdere bungalettes. 

Mogelijkheden

 
 

Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke is een groot vakantiepark met veel faciliteiten en activiteiten. Ook voor grote groepen is er veel te doen. Zo kun je bowlen in onze LED’s Go bowlingcentrum en varen over de Regge met fluisterbootjes of kano’s. Tussendoor kun je genieten van ons indoor zwembad en de omgeving verkennen met de fiets. Voor een hapje en drankje kun je terecht bij ons DinercafĂ©, van een simpele lunch tot een 3-gangen diner. Vakantiepark Mölke is gelegen in het mooie Twente, Overijssel. Zo zijn er ook voldoende groeps activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving!