Mölke
dagje uit op Hemelvaartsdag?

Dagje uit op Hemelvaartsdag?

Hemelvaartsdag!

Pak de fietsen uit de schuur en kom naar vakantiepark & partycentrum Mölke! Hemelvaartsdag leent zich perfect voor een gezellig dagje weg met het de kinderen, vrienden of familie. Een dagje weg naar Mölke is leuk voor iedereen!

 

Kanovaren op de Regge
 

Op De Regge

Bootje varen

Bootje varen

Oké, kanovaren is misschien niet voor iedereen weggelegd. Voor wie wat minder sportief is, kan een fluisterbootje huren! De elektrische bootjes zijn geschikt voor maximaal 9 personen. Het besturen van de fluisterboten is heel eenvoudig.

 
 
uit eten
 

bowlingbaan

LED's Go Showbowling

Wil je gezellig een potje bowlen op Hemelvaartsdag? Bij ons kun je discobowlen swingend op de laatste hits. Voor de kinderen zijn er volautomatische bumpers en glijbaan dino's die helpen met gooien.

 

 
 
Barbecueën
 

Vakantiepark Mölke

Naar de Camping met Hemelvaart

Natuurlijk is het nog veel leuker om een heel weekend naar Zuna te komen. Kom een lang weekend kamperen of huur een vakantiehuisje, Stacaravan of Glamplodge!

  • Overdekt Zwembad
  • Binnenspeeltuin
  • Kamperen
  • Huren op de camping
  • Direct aan het water
 
 

Op De Regge

Kano huren

(Kano)Varen op de Regge

Wat is er nog leuker dan kanovaren met Hemelvaarteven lekker het water op, genieten van het zonnetje, ergens stoppen onderweg en gezellig picknicken. Onderweg is van alles te bekijken en te beleven. Je vaart met de kano langs de Pelmolen, een wijngaard en diverse mooie (biologische) boerderijen. Beleef Twente.

 
 
Bootje varen op de Regge
 

Kindvriendelijk restaurant

Uit eten op Hemelvaartsdag

Kindvriendelijk uit eten bij de binnenspeeltuin

Na het kanovaren op de Regge, kunnen jullie een hapje eten in het kindvriendelijke restaurant bij de binnenspeeltuin. Het is vast lekker weer tijdens Hemelvaart, dus je kunt lekker buiten eten op het terras aan de Regge. De uitgebreide a la carte kaart biedt keuze voor iedereen. Van heerlijke seizoen- en streekgerechten tot de kindermenu’s!

 
 
Bowlen
 

Fins grillhuisje

Barbecueën

Zijn jullie met een groepje zonder kleine kinderen? Dan is Grillen in het finse grillhuisje zeker een aanrader!  Zeer bijzonder, spannend, maar vooral oergezellig. Er zijn verschillende BBQ-arrangementen mogelijk.

All-inclusive (dus onbeperkt eten en drinken).

 

 
 
vakantiepark Mölke