Sallands Oogstfeest

Het jaarlijkse evenement Stöppelhaene Sallands Oogstfeest keer dit jaar terug van 25 t/m 29 augustus 2021. Het dankoogstfeest is een oud Sallands gebruik om te vieren dat een periode van zwaar werken op het land erop zat. Vandaag de dag wordt dit feest nog steeds gevierd in Raalte om een oude traditie stand te laten houden.

Tijdens het Stöppelhaene Sallands Oogstfeest is er van alles te doen voor jong en oud. Er zal een kermis aanwezig zijn, waar op de woensdag een prikkelvrije dag is zodat iedereen hiervan kan genieten. Verder kun je genieten van activiteiten zoals bingo, de braderie, een brocante markt, kunst expositie en nog veel meer! Ook zullen er verschillende artiesten het podium beklimmen om een show voor je neer te zetten. Kortom wordt het een echt feest!

Ons vakantiepark ligt niet ver van Raalte af en het dorp is vanuit het Mölke goed te bereiken. Zo kun je van het evenement genieten of je nu dichtbij woont of van verder komt. Bij het Mölke hebben wij verschillende opties voor overnachten, je kunt bij ons kamperen of overnachten in een accommodatie. En een overnachting op het park is al mogelijk vanaf €32,-

Zoek & boek

Wil je tijdens het Stöppelhaene Sallands Oogstfeest overnachten? Dit is natuurlijk mogelijk bij vakantiepark Mölke!

Boeken
Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×