Kamperen in Overijssel

‘Onze camping in Twente biedt het ultieme vakantiegevoel’

Kamperen in Overijssel, het kan bij Vakantiepark Mölke en het geeft het ultieme vakantiegevoel!  De zon komt op, je kijkt naar buiten en er staat een prachtige dag te wachten op de camping. Twente is adembenemend en de combinatie van deze twee maakt je vakantie onvergetelijk. Kamperen geeft een vrij gevoel. Mölke biedt een rustige en ontspannen vakantie op een gezellige camping in Overijssel. Ieder veldje is voorzien van speeltuintje voor de allerkleinsten. Wie van luxe houdt, reserveert een supercomfort kampeerplaats met privé-sanitair! Overijssel heeft een prachtige omgeving. De omgeving is heel divers, met bossen, heidevelden en prachtige flora en fauna.

Overijssel heeft veel water met onder andere de Regge, de Dinkel en de Vecht, maar ook Giethoorn en de Weerribben bieden volop waterplezier. Tijdens een vakantie op een camping in Twente kun je van het Overijsselse water genieten, maar er is meer! Als je van fietsen en wandelen houdt, ga dan naar de Sallandse Heuvelrug met onder andere de Holterberg, Lemelerberg, Friezenberg en Noetselerberg. Ga ook eens naar het bezoekerscentrum in Nijverdal, waar je bijvoorbeeld een gratis speelbos voor kinderen vindt en waar op een leuke manier kennis en informatie over de natuur wordt gepresenteerd.

Vroegboekactie 2020 Boek nu al je vakantie voor 2020, met een aanbetaling van slechts €20,20!
Ontdek vakantiepark Mölke

Kamperen in Overijssel in het voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen wordt Mölke veel bezocht door senioren die houden van fietsen & wandelen in een mooie omgeving. In het voor- en naseizoen zijn er aantrekkelijke arrangementen met gratis fiets- en wandelroutes, warme broodjes voor een lage prijs. Je kunt al een week kamperen vanaf € 154,00! Kamperen in Twente is gewoon betaalbaar! Wilt je korter verblijven dan een week? Maak dan gebruik van de ANWB of ACSI kaart. Je betaalt dan € 16,00 per nacht voor een overnachting op de camping. Twente ontdekken wordt op die manier nog goedkoper!

Kamperen in Overijssel in het hoogseizoen

In het hoogseizoen zijn het veelal gezinnen met kinderen die Mölke bezoeken. Speciaal voor de kids is er in de vakanties een uitgebreid recreatieprogramma. Ook tijdens de meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren is er volop animatie. Mölke biedt all-in kampeerarrangementen voor € 239,00 per week in het hoogseizoen. Ook is het mogelijk om losse nachten te kamperen in het hoogseizoen op onze prachtige camping in Twente.

Kampeerplaats in Overijssel voor het hele jaar

Ben je op zoek naar een plek voor het hele jaar door? Natuurlijk ben je ook welkom! Bekijk hier de mogelijkheden.

Camping Overijssel en haar omgeving

In de omgeving van onze camping in Overijssel is ontzettend veel prachtige natuur te vinden. Hierin zul je jezelf uren kunnen vermaken en voor kinderen is het helemaal prachtig om hierin te rennen, vliegen en te spelen. Overijssel heeft echter meer te bieden dan natuur. Attractieparken als Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen, kunst en cultuur, leuke uitjes en charmante dorpjes en interessante steden als Enschede, Hengelo en Almelo bieden namelijk ook ontzettend veel plezier voor iedereen. Vanaf ons vakantiepark Overijssel ben je overal binnen een mum van tijd, terwijl iets verder ook nog eens prachtige steden als Deventer en Zwolle gelegen zijn.

ANWB 5 sterren camping

Vakantiepark Mölke is aangesloten bij de ANWB en is door de ANWB beoordeeld met 5 sterren. Wij kunnen met trots zeggen dat Mölke al 3 jaar achter elkaar een 5 sterren camping in Overijssel is.

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×