Mölke
huisdiervakantie

Huisdiervakanties

 • Gelegen aan de Regge
 • Huisdiervriendelijke accommodaties
 • Aan de Regge
 • Fluisterboten verhuur
 

Als dierenliefhebber is het uiteraard prettig als jouw trouwe vriend mee kan op vakantie. Bij Vakantiepark Mölke is dit geen enkel probleem, wij heten jouw huisdier, net als jou, van harte welkom! Vrijwel elke accommodatie is toegankelijk voor huisdieren. De accommodaties waar huisdieren niet zijn toegestaan zijn de boomhut, accommodaties met sauna en de luxe groepsaccommodatie. De omgeving van Mölke is erg huisdiervriendelijk. Voor honden zijn er zelfs gebieden speciaal opengesteld. In het zonnetje voor de tent ligt jouw huisdier vast heerlijk in het gras! Wanneer je een hond meeneemt, is een wandeling in de omgeving natuurlijk ontzettend leuk. Rondom ons vakantiepark zijn hier vele mogelijkheden voor.

Mooie plekken in de omgeving

 • De Regge
  Allereerst is er natuurlijk het riviertje De Regge dat langs het park kabbelt. Je kunt hier prima met jouw hond wandelen, al vragen we je wel om dit dan buiten de camping te doen. Jouw hond kan lekker rondsnuffelen, terwijl je zelf heerlijk tot rust kunt komen aan de waterkant.
 • Bos
  Tegenover ons park ligt een klein bos waar jouw hond zich uit kan leven. Het bos is perfect om jouw hond uit te laten en tegelijkertijd nog even de mogelijkheid te hebben om te ravotten. Naast het bos loopt een zandpand, waarlangs tevens een groenstrook ligt.
 • Hondenlosloopgebieden
  In de nabije omgeving van ons park zijn ook een aantal prachtige zogenaamd ‘hondenlosloopgebieden’ te vinden. Hier kun je heerlijk in de bossen struinen en jouw hond kan er ‘legaal’ naar hartelust rondrennen.
 • Hellendoornse Berg / ’t Stut (Hellendoornsebergweg, Hellendoorn)
  Het bos tegenover Avonturenpark Hellendoorn maakt deel uit van de Sallandse Heuvelrug en heet niet voor niets het Hondenbos. Honden kunnen hier heerlijk rennen, spelen en ravotten, met een grote kuil als onbetwist hoogtepunt. Het gebied tussen de Luttenbergerweg, de Klinkenbeltweg en de Almeloseweg in Nijverdal is aangewezen als losloopgebied. Buiten de aangegeven gele losloopgebieden moeten honden aan de lijn. Houd er wel rekening mee dat de Sallandse Heuvelrug veel niveauverschillen heeft. Parkeren kan o.a. bij restaurant De Uitkijk aan de Hellendoornsebergweg.  Volg dan het grind-/zandpad richting de zandkuil. Vanaf hier kun je uren met jouw hond wandelen. Een andere optie is om de auto te parkeren bij zwembad Het Ravijn aan de Piet Heinstraat in Nijverdal. Dit is hetzelfde losloopgebied, maar wordt hier’t Stut genoemd..
 • Teesselinksveld / Kattebos
  De Sallandse Heuvelrug heeft naast het grote losloopgebied in Hellendoorn nog een tweede – iets kleiner – losloopgebied. Deze is te vinden tegen de zuidkant van Nijverdal en is ‘Teesselinksveld’  genaamd. Een andere – wellicht voor honden wat uitdagende – naam voor dit gebied is het ‘Kattebos’. Hier zullen ze zich dus vast wel vermaken. Honden mogen hier loslopen tussen de Holterweg en de Lage Esweg, tot aan het Sasbrinksven. Op de heide en aan de andere kant van de Holterweg moeten honden weer aan de lijn. Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats naast restaurant Braakman te Noetsele.
 • Bussloo
  In de periode 1 oktober tot 1 mei mogen honden ook loslopen op Bussloo, een prachtig gebied rondom een enorme waterplas met stranden bij Deventer, op circa 25 minuten rijden vanaf ons park (wordt vanaf de A1 prima aangegeven middels ANWB borden). Parkeren is hier niet gratis, maar het is wel zeer de moeite waard. Let wel op: in de zomer mogen honden hier dus niet loslopen! Meer informatie over losloopgebieden. 
 

Mölke X The Dutch Dog

Verwen jij graag jouw harige vriend? Dan hebben wij goed nieuws voor alle hondenbezitters: Mölke heeft een geweldige samenwerking met The Dutch Dog in Enter, een dierenspeciaalzaak met een compleet aanbod van artikelen voor de hond en een heuse hondenwasstraat. Kom je met jouw trouwe viervoeter overnachten bij Mölke, dan ontvang je een bon om je hond gratis te laten wassen bij The Dutch Dog. Daar waar modderige poten magisch verdwijnen. 

đŸ¶ Labradoodle Tommie neemt je mee —

 
 

Boek je huisdiervakantie

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen. Boek een vakantie met jouw trouwe huisdier!

 

Veelgestelde vragen

Is er voor noodgevallen een dierenarts aanwezig?
In de informatiemap in de accommodaties en bij de receptie zijn gegevens van gerenommeerde dierenartsen in de directe omgeving aanwezig. We hopen natuurlijk niet dat het nodig is, maar mocht het nodig zijn, kun je direct contact opnemen.

Wat zijn de regels voor huisdieren?
Er zijn enkele regels waarvan we vragen om rekening mee te houden. Zo blijven overige parkgasten ook tevreden. Belangrijkste hierbij is dat we vragen om jouw huisdier op het park aangelijnd te houden. Daarnaast vragen we om jouw huisdier buiten het park uit te laten. Het kan natuurlijk gebeuren dat er onderweg een ongelukje gebeurt. Dit is niet erg, maar ruim het dan wel even op. Neem dus een poepzakje mee! In het restaurant zijn honden niet toegestaan. Voor een hapje en drankje kun je terecht op ons huisdiervriendelijke terras of in de Reggezaal. Tot slot vragen we je om jouw huisdier niet in de hoofdgebouwen mee te nemen.

Hoeveel kost het extra om een huisdier mee te nemen op vakantie?
Gekooide huisdieren mogen gratis mee. Per gehuurd object mag maximaal 1 ander huisdier mee. De vergoeding hiervoor bedraagt  € 3,- per verblijf per nacht. Voor een verhuuraccommodatie worden extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen eenmalig €21,00.

Welke accommodaties zijn geschikt voor huisdieren?
In vrijwel elke accommodatie op ons park is het huisdier van harte welkom. Vanwege hygiënische redenen is dit in accommodaties met sauna, boomhut en onze luxe groepsaccommodatie niet het geval. Op kampeerplaatsen mag jouw huisdier mee kamperen.