Camping bij Rijssen

Op 4 kilometer afstand van de mooie stad Rijssen vind je Camping Mölke. Deze 5-sterren Camping Rijssen ligt in Zuna. Met de prachtige ligging van camping Mölke direct aan de Regge geniet je direct van de natuurlijke omgeving van Rijssen. Een kampeervakantie op het Mölke bij Rijssen biedt voor ieder wat wils door de verschillende soorten kampeerplaatsen. Zo kun je genieten van een kampeerplaats met privé sanitair, een comfort kampeerplaats in de buurt van de Regge óf lekker back to basic naar een standaard kampeerplaats. Elke kampeerplaats is minimaal 100 vierkante meter groot. Liever iets meer luxe? Verblijf dan in een accommodatie op onze camping bij Rijssen. 

Vanaf
€ 64
€ 57
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats met privé sanitair

Overijssel, Zuna
6Sommige
Vanaf
€ 64
€ 57
1 nacht
2 personen

Camperplaats met privé sanitair

Overijssel, Zuna
61
Vanaf
€ 34
€ 29
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats comfort

Overijssel, Zuna
6Sommige
Vanaf
€ 33
€ 28
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats

Overijssel, Zuna
61

Slow Living in Rijssen

Onthaast, ontspan en geniet. Slow Living noemen we dat hier op de camping bij Rijssen. Heerlijk je dag beginnen met wakker worden in de natuur, niet te hoeven kijken naar hoe laat het is om je vervolgens te moeten haasten om op tijd naar werk te gaan. Aan het einde van de ochtend een lekkere wandeling maken langs de Regge om vervolgens te lunchen in ons heerlijke Kindvriendelijke Restaurant. Een van de talloze voorbeelden van dingen die je kunt doen op onze 5-sterren camping in Twente.

 

Faciliteiten op de camping Rijssen

Samen kunnen jullie genieten van alle faciliteiten door bijvoorbeeld samen een potje te gaan bowlen bij onze LED bowlingbanen. Ook kunnen jullie er voor kiezen om te gaan varen op de Regge of een duik te nemen in het binnenzwembad. Kinderen kunnen lekker  klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin of met de fietstrein door de omgeving fietsen! Een vakantie op de camping in Rijssen kan dus naar ieder zijn wens. Als kampeerder maak je altijd gratis gebruik van alle sanitaire voorzieningen, inclusief de sauna.

 
 

🏠 Welke faciliteiten zijn er aanwezig op de Camping Rijssen?

Speeltuintjes bij elk kampeerveld, een restaurant, een snackbar, een binnenzwembad, een animatieteam, een reggestreekwinkel, een binnenspeeltuin, bowlingbanen, boogschiet banen, fietsverhuur en nog veel meer!

💲 Wat kost een kampeerplaats bij 5-sterren Camping Mölke?

Prijzen voor de kampeerplaatsen op de camping in Rijssen verschillen per periode. Wil je de prijzen weten? Bekijk dan de 

prijzen en beschikbaarheid.

❓ Wanneer kan ik kamperen bij Camping Mölke in Rijssen?

Het seizoen is geopend vanaf april, je kunt dan lekker genieten van het mooie weer, de levendige Regge en de activiteiten op het park!

🏞️ Wat is er te doen in de omgeving van Camping Mölke?

Camping Mölke ligt naast Rijssen en ligt daarmee centraal in Overijssel. Je kunt de Sallandse Heuvelrug bezoeken met alle bezienswaardigheden daar, of je kunt ervoor kiezen het boerenlandschap te verkennen! Tevens kun je naar de grotere steden rijden in ongeveer een half uur. Voor alle informatie betreft de omgeving raden we je aan een kijkje te nemen bij een van onze blogs over wat is er te doen in Overijssel.