Mölke
Vakantiehuisje aan water vissen

Vakantiehuisje aan water vissen

  • Vakantiepark met viswater
  • Vissen in rivier De Regge
  • Vakantiehuizen direct aan het water

Vakantiehuisje aan het water om te vissen

Op zoek naar een vakantiehuisje waar je aan het water vissen kunt? Huur bij ons een chalet, lodge of glampingaccommodatie aan viswater! Ervaar je liever het echte buitenleven? Dan kun je ook kiezen voor een kampeerplek op onze camping met viswater. Het Mölke ligt direct aan het riviertje de Regge. Op het vakantiepark zelf is een vissteiger en langs de Regge zijn diverse visstekken. In de Regge kun je prima vissen. Tellingen van het Waterschap wijzen uit dat er minstens 22 soorten grotere vissen leven in de Regge. Meestvoorkomende soorten zijn: Blankvoorn, Kolblei, Baars, Winde, Brasem, Paling, Snoek en Karper. Dus voor een huisje aan het water om te vissen ben je bij Vakantiepark Mölke aan het juiste adres en beleef je een heerlijke visvakantie in Nederland!

Vind jouw ideale vakantiehuis aan viswater:

Huisje om te vissen in het water van De Regge

Jouw vakantiehuis aan viswater moet natuurlijk zéér dicht bij het water staan. Dankzij de filteroptie 'direct aan het water' ben je hier zeker van. Maar naast het vissen moet jouw vakantiehuisje aan viswater natuurlijk over de nodige comfortabele gemakken beschikken. Een eigen veranda, centrale verwarming, vaatwasser in de keuken of flatscreen televisie met digitale tv, al deze opties zijn mogelijk. Jouw huisje aan het water om te vissen biedt plaats aan maximaal 6 personen. Ben je met een groter gezelschap en hoef je niet perse een vakantiehuisje direct aan het water om te vissen? Bekijk dan alle accommodaties van ons vakantiepark in Overijssel.

🎣 Wanneer je een vakantiehuisje wil huren op een vakantiepark met viswater heb je bij Vakantiepark Mölke gegarandeerd beet!

 
 
 

Vissen in De Regge en in de omgeving

In de rivier De Regge leven minstens 22 verschillende vissoorten, zeker weten dat jij er een vangt tijdens jouw visvakantie. Maar ook in de omgeving kun je uitstekend vissen. Er zijn vele visvijvers op loop- en fietsafstand van ons vakantiepark met prima visstekken. Op ongeveer 20 km afstand zijn er 2 schitterende forrelenkwekerijen. Ook kun je een fluisterboot of kano huren om het viswater eens op een andere manier te verkennen.

Visssoorten in de Regge

Karper
Baars
Snoek
Brasem

Visstekken in de omgeving

Karpervissen op de zandafgraving in Holten
Witvissen in het Twente kanaal
Op recreatiepark Het Lageveld in Wierden
De Elsgraven en De Entergraven in Enter

Handige visweetjes

Om te mogen vissen in De Regge vanaf de visstekken op ons vakantiepark en bij de verschillende visstekken in de omgeving heb je een vispas nodig. Regel deze tijdig.

Alle vissen gevangen?

Tijdens jouw visvakantie in Twente wil je natuurlijk ook profiteren van de faciliteiten op ons vakantiepark. Na een dag vissen kun je relaxen in onze sauna, het binnenzwembad of met een uitgebreide maaltijd in het restaurant. Hebben de kinderen nog net iets te weinig geduld voor het vissen? Ons vakantiepark biedt een gave binnenspeeltuin, diverse buitenspeelplekken en we verhuren fluisterboten en kano's. Tijdens de schoolvakanties is ook het recreatieteam aanwezig. Zij organiseren veel activiteiten, zodat de kinderen zich nooit hoeven te vervelen! Met wie geniet u van een vakantie in een huisje aan het water om te vissen?