• Uniek overnachten
  • Midden in de Twentse natuur
  • Ontdek de vele activiteiten

Weekend weg met Pasen naar Twente

De eerste narcissen en krokussen schieten weer uit de grond, de zon laat zich weer wat vaker zien en de natuur begint langzaam weer groen te kleuren. Pasen is de start van de lente en de ideale periode om een lang weekend weg te gaan. 🐣 Voor een weekend weg met Pasen in Twente moet je bij Mölke zijn. Geniet tijdens het lange weekend op ons vakantiepark in Overijssel in een unieke boomhut, River Cabin, een gave safaritent of kom gezellig kamperen! Of je nu met z'n tweeën of een hele groep Pasen komt vieren, wij hebben jouw ideale accommodatie. 🙌 Naast overnachten kun je ook met het hele gezelschap genieten van een heerlijke paasbrunch of paasdiner in ons restaurant. 

 

Vind hier je 'ei-gen' verblijf met Pasen 

 

Eropuit met Pasen

Tijdens een weekendje weg met Pasen bij Mölke kan je kiezen uit vele activiteiten op en rondom ons vakantiepark. 🐰 De paasdagen zijn vaak gezellige familiedagen, dus ook voor de kids is er volop vermaak. Zo kan er naar hartenlust gespeeld worden in de speeltuinen, wordt er geknutseld en natuurlijk mag het zoeken van de paaseieren niet ontbreken!

Schijnt het zonnetje tijdens je paasweekend weg? ☀️ Hup, tijd om naar buiten te gaan en eens te ontdekken hoe mooi Twente is. De Twentse natuur is op vele manieren te bewonderen. Dankzij onze ligging aan de Regge huur je eenvoudig een bootje en ervaar je de schoonheid vanaf het water. Daarnaast verhuren wij ook Green Buggies, Green Scooters en fietsen waarmee je op ontdekkingstocht kunt gaan 🤩. En wat maakt Pasen nu meer compleet dan de dag gezellig beginnen met een brunch of eindigen met een diner? Ook dat kan bij ons! Dus reserveer snel je plekje.

 
 
 

Ontdek de leukste activiteiten:

 
 

Hier breng jij je Paasweekend door!

 
2203 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.