1. Pasen in Twente
  2. Ruim aanbod accommodaties
  3. Vele activiteiten met Pasen

Weekend weg met Pasen naar Twente

De eerste narcissen en krokussen schieten weer uit de grond, de zon laat zich weer wat vaker zien en de natuur begint langzaam weer groen te kleuren. Pasen is de start van de lente en de ideale periode om een lang weekend weg te gaan. Voor een weekend weg met Pasen¬†in Twente moet je bij M√∂lke zijn. Tijdens dit lange weekend verblijf je waarschijnlijk graag in een comfortabele accommodatie op ons vakantiepark in Overijssel. Of je nu met z'n twee√ęn of een hele groep Pasen komt vieren, wij¬†hebben jouw ideale accommodatie. Liever kamperen? Ook dat is mogelijk met Pasen.¬†Bovendien organiseren wij ook diverse activiteiten tijdens het paasweekend. Twijfel niet en kom een huisje huren met Pasen bij M√∂lke.

Activiteiten tijdens een paasweekend weg

Kies je voor een weekendje weg met Pasen bij Mölke dan kan je kiezen uit vele activiteiten op en rondom ons vakantiepark. Uiteraard hoort uitgebreid brunchen bij Pasen. De paasdagen zijn vaak gezellige familiedagen, dus ook voor de kids is er volop vermaak. Zo kan er naar hartelust gespeeld worden in de speeltuinen, wordt er geknutseld en kan er bij mooi weer gevaren worden op de Regge.

Ontdek Twente tijdens Pasen

Schijnt het zonnetje tijdens je paasweekend weg? Hup, tijd om naar buiten te gaan en eens te ontdekken hoe mooi Twente is. De Twentse natuur is op vele manieren te bewonderen. Dankzij onze ligging aan de Regge huur je eenvoudig een bootje en ervaar je de schoonheid vanaf het water. Maar wij verhuren niet alleen bootjes, maar ook Green Buggies en fietsen. Bij aankomst ontvang je van ons een gratis routeboek met wandel- en fietsroutes in de omgeving. Daarmee staat je niks meer in de weg om op ontdekkingstocht te gaan tijdens een weekend weg met Pasen!

Verhuur bij Mölke:

ūüö≤¬† E-bikes, mountainbikes, gewone fietsen en kinderfietsen

ūüíö¬† Green Buggy - 100% elektrisch!

ūüö£¬† Fluisterbootjes, kano's, sloep of puntertje

Boek een weekend weg met Pasen
 
8,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,4.