5-sterren ANWB Topcamping

‘Onze camping in Twente biedt het ultieme vakantiegevoel’

Kamperen op een camping in Twente geeft het ultieme vakantiegevoel! De zon komt op, je kijkt naar buiten en er staat een prachtige dag te wachten op de camping. Twente is adembenemend en de combinatie van deze twee maakt jouw vakantie onvergetelijk. Kamperen geeft een vrij gevoel. Mölke biedt een rustig en ontspannen vakantie op een gezellige 5-sterren ANWB camping in Twente. Ieder veldje is voorzien van speeltuintje voor de allerkleinsten. Wie van luxe houdt, reserveert een supercomfort kampeerplaats met privé-sanitair! Overijssel heeft een prachtige omgeving. De omgeving is heel divers, met bossen, heidevelden en prachtige flora en fauna.

Overijssel heeft veel water met onder andere de Regge, de Dinkel en de Vecht, maar ook Giethoorn en de Weerribben bieden volop waterplezier. Tijdens een vakantie op een camping in Twente kun je van het Overijsselse water genieten, maar er is meer! Als je van fietsen en wandelen houdt, ga dan naar de Sallandse Heuvelrug met onder andere de Holterberg, Lemelerberg, Friezenberg en Noetselerberg. Ga ook eens naar het bezoekerscentrum in Nijverdal, waar je een bijvoorbeeld een gratis speelbos voor kinderen vindt en waar op een leuke manier kennis en informatie over de natuur wordt gepresenteerd.

Kamperen in het voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen wordt Mölke veel bezocht door senioren die houden van fietsen & wandelen in een mooie omgeving. In het voor- en naseizoen zijn er aantrekkelijke fietsarrangementen met gratis fiets- en wandelroutes, warme broodjes voor een lage prijs. Kamperen in Twente is gewoon betaalbaar! Wil je korter verblijven dan een week? Maak dan gebruik van de ANWB of ACSI kaart. Twente ontdekken wordt op die manier nog goedkoper!

Kamperen in het hoogseizoen

In het hoogseizoen zijn het veelal gezinnen met kinderen die onze 5 sterren camping in Nederland bezoeken. Speciaal voor de kids is er in de vakanties een uitgebreid recreatieprogramma. Ook tijdens de meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren is er volop animatie. In het hoogseizoen is er de mogelijkheid om een upgrade van je vakantie te doen met een all-inclusive arrangement. Ook is het mogelijk om losse nachten te kamperen in het hoogseizoen op onze prachtige camping in Twente.

Camping Twente en haar omgeving

In de omgeving van onze camping in Twente is ontzettend veel prachtige natuur te vinden. Hierin zul je je uren kunnen vermaken en voor kinderen is het helemaal prachtig om hierin te rennen, vliegen en te spelen. Twente heeft echter meer te bieden dan natuur. Attractieparken als Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen, kunst en cultuur, leuke uitjes en charmante dorpjes en interessante steden als Enschede, Hengelo en Almelo bieden namelijk ook ontzettend veel plezier voor iedereen. Vanaf ons vakantiepark Overijssel ben je overal binnen mum van tijd, terwijl iets verder ook nog eens prachtige steden als Deventer en Zwolle gelegen zijn.

ANWB 5 sterren camping

Vakantiepark Mölke is aangesloten bij de ANWB en is door de ANWB beoordeeld met 5 sterren. Op onze camping bij Nijverdal en Rijssen ben je van harte welkom voor jouw portie Twentse gastvrijheid en 5-sterren faciliteiten.

5-sterren-ANWB-topcamping-15

Voor kinderen

Sanitair

Ook onze allerkleinste gasten van Mölke mogen verwend worden met een super de luxe op maat gemaakt kindersanitair. Dit speciale sanitair is geheel gethematiseerd in “landelijk” thema. Zo zijn er wastafels als paddenstoelen, speciaal gedecoreerde spiegels, douches uit een boom en babybaden van stro! Dus ook voor onze kleinste gasten hebben we een mooi sanitair laten maken.

🍄 Wastafels als paddenstoelen
🎉 Gedecoreerde spiegels
🌲 Douches uit een boom
🏵️ Babybaden van stro

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×