Mölke
ResetPakket

ResetPakket

ResetPakket

Hé... Hoe gaat het nou écht met je? Neem je wel eens de tijd om daarover na te denken?🤔 Is het misschien tijd voor een reset? Ga dan aan de slag met het ResetPakket tijdens je verblijf bij Mölke! 

In 4 simpele, concrete stappen begint jouw verandering! Doe een stapje terug, denk na over wat je écht belangrijk vindt, check je nieuwe inzichten en kijk vooruit.

Boek dit ResetPakket bij je verblijf voor maar €50,00. Door eenvoudig te werken aan jezelf, waar en wanneer je maar wil tijdens het verblijf, geloven we erin dat het ResetPakket jou helemaal op scherp kan zetten. 

"Reflecteren is een moment van stilte, een pauze nemen van het dagelijkse leven en nadenken over wie we zijn en waar we naartoe gaan." - Jitske Westra

Er is geen betere plek om te kunnen reflecteren dan ons vakantiepark, waar het slow living concept tot leven komt. Hier kun je even ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en nadenken over jezelf en je toekomst. Wij geloven dat Slow Living het leven van iedereen een beetje beter maakt.❤️ 

Een reset overnachting

Bij Mölke hebben we fijne accommodaties om helemaal tot jezelf te komen. Wat dacht je van een huisje met uitzicht over de Regge en de weilanden? Dat werkt lekker rustgevend. Of kies voor een wellness accommodatie, zodat je na het harde werken ook de ontspanning kunt opzoeken.

Het ResetPakket is niet alleen nuttig en leuk tijdens een weekendje weg. Reset jezelf bijvoorbeeld tijdens een workation bij Mölke. Let's go! 

ResetPakket Mölke x Jitske Westra

Het ResetPakket - Mölke x Jitske Westra

✍️ In 4 simpele stappen jezelf weer op scherp zetten

🏡 Tijdens je verblijf werk je waar en wanneer je wilt aan jezelf

💚 Een nuchtere, heldere en optimistische manier van coaching

🤩 Begin vandaag met jouw verandering!

Faciliteiten voor een zorgeloos verblijf

Op ons 5-sterren vakantiepark heb je allerlei faciliteiten binnen handbereik om tot rust te komen. Geniet van het zonnetje bij de pop-up restaurant of haal een kop koffie in het restaurant, onze lievelingsplek.🥰 Huur een fluisterbootje of sup en maak een rustgevende boottocht over de Regge. En ben je er tijdens een Slow Weekend, dan bieden we chille weekend activiteiten aan. Kortom, creeër je eigen "mini reteat" tijdens jouw resetmoment! 

Een rustige omgeving

We kunnen ons voorstellen dat je even rustig wilt nadenken over de vragen uit het ResetPakket. Of je wilt juist even je hoofd leeg maken nadat je er hard mee bezig bent geweest. Gelukkig bevindt Mölke zich in een natuurrijke omgeving en ben je binnen no time bij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en het Twents Reggedal! Je vindt hier vele routes om te wandelen en fietsen.🌿 

Heb je al zin gekregen in een reset weekend? Dat snappen we helemaal! Boek jouw favoriete accommodatie en voeg eenvoudig het ResetPakket toe bij upgrades.