Mölke
Thuiswerken bij Mölke
Thuiswerken bij Mölke
Thuiswerken bij Mölke

Thuiswerken bij Mölke

  • Rust en ruimte
  • Een inspirerende omgeving
  • Goede Wi-fi
  • Fijne vrije momenten om volledig op te laden

Thuiswerken bij Mölke

De kans is groot dat ook jij vandaag thuis zit te werken. Zonder je collega's, aan de eetkamertafel, tussen dezelfde muren als waar je gisteren ook zat. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je dan wel eens zin hebt in wat anders! Een andere, inspirerende omgeving. Een plekje waar je in de thuiswerkpauzes kan genieten van de natuur en je de vrije avonden misschien wel lekker in jouw eigen sauna doorbrengt. Al is het maar voor een paar dagen...

 

Jouw tijdelijke kantoor

Bij Mölke bieden we jou een tijdelijk kantoor. Een plek waar je alleen kan zijn en rustig kan werken, of je samen aan het thuiswerken kan gaan. De rust, ruimte en het prachtige uitzicht zorgen voor nieuwe ideeën en een frisse blik! Welke accommodatie wordt jouw kantoor?

Geniet van thuiswerken bij Mölke

🌳 Geniet van de Reggestreek in de pauze
🖥️ Stabiele Wi-Fi voor een optimale werksessie
💚 Werken in alle rust. Alleen, samen of met het gezin!
🤩 Werk in een nieuwe, inspirerende omgeving
🍷 Heerlijk borrelen op vrijdag middag, op onze verschillende terrassen
Goede koffie drinken bij onze Streekwinkel en het restaurant

Work hard, play hard

Vakantiepark Mölke ligt in Twente aan de Regge: een uniek plekje waar na het thuiswerken ook vanalles te beleven is. Zo kan je na het thuiswerken een tochtje gaan maken in een 100% elektrische green buggy, of huur je een bootje en vaar je de Regge af! Sluit je jouw dag graag sportief af? Dan kan je gaan suppen of een heerlijk eind gaan wandelen in de prachtige omgeving van het park. Ga heerlijk genieten, zodat je morgen weer kan presteren! Bekijk hier onder alle faciliteiten en activiteiten in onze omgeving.

Beleef vakantiepark Mölke

Tips voor het thuiswerken

Kom je thuiswerken bij Mölke? Wat leuk! We helpen je graag op weg met een aantal goede thuiswerktips.

Begin de dag goed met een stevig ontbijt! In onze accommodaties vind je een eigen keukentje waarin je een heerlijk ontbijtje kan bereiden. Als je zin hebt om de dag zorgeloos te beginnen dan kunnen we ook een heerlijke ontbijtmand bij je langs komen brengen.

Haal af en toe een frisse neus! Even opladen in de buitenlucht tijdens het thuiswerken, dat is heel belangrijk. Ga een eindje wandelen langs de Regge of lekker even in het zonnetje zitten, zodat je daarna weer vol goede moed verder kan gaan met je dag!

Maak een fijn werkplekje in jouw accommodatie. Zorg voor een gezellig hoekje waar je rustig kan zitten. Onze huisjes beschikken allemaal over een eettafel waar je alle ruimte hebt om fijn te werken.

Wij vinden dat je best een beetje lief voor jezelf mag zijn in deze gekke tijd. Daarom sluiten we de thuiswerkweek af met een flinke dosis ontspanning. Zo kan je bij ons genieten van een vrijdagmiddagborrel op het terras, of kan je lekker gourmetten in jouw huisje op vrijdagavond!

 

Zoek en boek

Rijd naar je nieuwe kantoor