Mölke

5-sterren camping Twente

  • Camping met 5 sterren
  • Zwembad en privé strandje
  • Ontdek onze Slow Living a/d Regge

5-sterren camping Twente

Kamperen aan de Regge en genieten van onze Slow Living Experience

Kamperen op een camping in Twente geeft het ultieme vakantiegevoel! De zon komt op, je kijkt naar buiten en er staat een prachtige dag te wachten op onze camping aan de Regge. Twente is adembenemend en de combinatie van deze twee maakt jouw vakantie onvergetelijk. Kamperen geeft een vrij gevoel. Vakantiepark Mölke biedt een rustig en ontspannen vakantie op een gezellige ANWB 5-sterren camping met zwembad in Twente. Ieder veldje is voorzien van speeltuintje voor de allerkleinsten. Wie van luxe houdt, reserveert een kampeerplaats met privé-sanitair of een sfeervolle accommodatie.

 
  • Boek nu met omboekgarantie
 
 
ANWB top camping 2024
 
 

Activiteiten vanaf onze camping met 5 sterren

Vanaf onze ANWB 5-sterren camping loop je zo de natuur in. De Regge, het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug: de omgeving is heel divers, met bossen, heidevelden en prachtige flora en fauna. Overijssel heeft veel rivertjes met onder andere de Regge, de Dinkel en de Vecht. Geniet tijdens je vakantie op een camping in Twente van het Overijsselse water. Maar er is nog veel meer te doen. Als je van fietsen en wandelen houdt, ga dan naar de Sallandse Heuvelrug met onder andere de Holterberg, Lemelerberg, Friezenberg en Noetselerberg. Ga ook eens naar het bezoekerscentrum in Nijverdal, waar je bijvoorbeeld een gratis speelbos voor kinderen vindt. Hier wordt op een leuke manier kennis en informatie over de natuur gepresenteerd. 

In de omgeving van onze 5-sterren camping in Twente is er meer dan alleen natuur te vinden. Attractieparken als Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen, kunst en cultuur, leuke uitjes en charmante dorpjes en interessante steden als Enschede, Hengelo en Almelo bieden namelijk ook ontzettend veel plezier voor iedereen. Vanaf ons vakantiepark in Overijssel ben je overal binnen mum van tijd en iets verder liggen ook prachtige steden als Deventer en Zwolle.

Camping in Twente met kindersanitair

Ook de allerkleinste gasten van Mölke mogen verwend worden met een super de luxe op maat gemaakt kindersanitair. Dit speciale sanitair is geheel gethematiseerd in “landelijk” thema. Zo zijn er wastafels als paddenstoelen, speciaal gedecoreerde spiegels, douches uit een boom en babybaden van stro! Dus ook voor onze kleinste gasten hebben we een mooi sanitair laten maken.

Kindersanitair:

🍄 Wastafels als paddenstoelen
🎉 Gedecoreerde spiegels
🌲 Douches uit een boom
🏵️ Babybaden van stro

 

Kamperen in het voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen wordt onze camping met 5 sterren veel bezocht door senioren die houden van fietsen en wandelen in een mooie omgeving. In het voor- en naseizoen is de omgeving nog steeds meer dan prachtig en is het vaak heerlijk weer om er lekker met de fiets op uit te gaan!

 

Kamperen in het hoogseizoen

In het hoogseizoen zijn het veelal gezinnen met kinderen die onze 5-sterren camping in Nederland bezoeken. Speciaal voor de kids is er in de vakanties een uitgebreid recreatieprogramma. Ook tijdens de meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren is er volop animatie. In het hoogseizoen is het mogelijk om losse nachten te kamperen op onze prachtige camping in Twente. Toegang tot het overdekte zwembad is gratis voor campinggasten.