Mölke
Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke

Slow Living a/d Regge

Geniet van glamping

Fiet, vieuuuws! 🤩

wij zijn jouw knappe glamping! 💃

Award Winning Concept!

Award Winning Concept!

We wonnen een Entree Award met ons festivalsfeertje!

Beleef een wellnessvakantie

Samen heerlijk genieten

van een wellnessvakantie

Fijn in ieder seizoen

Laat je verwonderen

ieder seizoen weer

5 sterren camping Nederland

5 sterren ANWB topcamping ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 

Kamperen op een 5 sterren camping in Nederland geeft het ultieme vakantiegevoel! Tenminste, als je naar het mooie Twente in Overijssel komt! De zon komt op, je kijkt naar buiten en er staat een prachtige dag te wachten op de 5 sterren camping in het oosten van Nederland. Wij bieden jou een rustige en ontspannen vakantie op een gezellige camping in Nederland. Ieder veldje is voorzien van een speeltuintje voor de allerkleinsten. Op zoek naar een camping met privé sanitair? We beschikken over verschillende kampeerplaatsen met privé sanitair. Overijssel heeft een prachtige diverse omgeving met bossen, heidevelden en prachtige flora en fauna.

Vanaf
€ 72
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats met privé sanitair

Overijssel, Zuna
6Sommige
Vanaf
€ 72
1 nacht
2 personen

Camperplaats met privé sanitair

Overijssel, Zuna
61
Vanaf
€ 39
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats comfort

Overijssel, Zuna
6Sommige
Vanaf
€ 38
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats

Overijssel, Zuna
61

Topcamping in Nederland

Complete 5 sterren camping

Kindvriendelijke 5 sterren camping in Nederland

Vakantiepark Mölke is een kindvriendelijke camping die vele faciliteiten heeft voor de kleintjes! Zo heb je onder andere een camping met zwembad, speeltuintjes overal op het park, baby verschoonplekken, een kindermenu in ons kindvriendelijk restaurant en kindersanitair. Ook zit in de schoolvakanties een enthousiast animatieteam voor de kleintjes klaar om ze een onvergetelijke vakantie te geven. Naast dat er op de camping veel te doen is biedt de omgeving van de camping in Overijssel ook veel mogelijkheden! Zo vind je op 20 minuten rijden Avonturenpark Hellendoorn, zijn grote steden als Enschede te vinden op 30 minuten afstand . Wil je meer weten over de omgeving? Bekijk dan eens onze blog “Wat is er te doen in Overijssel“. Door al deze faciliteiten mogen wij ons ook een echte kindercamping Nederland noemen. 

Luxe overnachting op 5 sterren camping Nederland

Naast kampeermogelijkheden op onze 5 sterren camping kun je ook terecht voor chalets en glamping. Glamping in Nederland is hot! Overnacht bijvoorbeeld in een boomhut. Onze boomhut is 5 meter hoog en heeft een prachtig uitzicht op de rivier de Regge. Je kunt met wel 5 personen overnachten in de boomhut!  Of overnacht in een accommodatie aan het water zoals onze River Cottage! Hier kun je op je veranda aan het water lekker ontbijten en genieten van het uitzicht van de omgeving.

Naast onze bijzondere glamping accommodaties hebben we ook de mogelijkheden voor gethematiseerde bungalows, vakantiehuisjes en chalets. Wil je een chalet huren? Bekijk dan de prijzen en beschikbaarheid!

 
5-sterren-camping-nederland

Vakantiemagazine Mölke

Vraag gratis het Mölke vakantie magazine aan en ontdek wat vakantiepark Mölke allemaal te bieden heeft. Natuurlijk kan je onze magazine ook online downloaden en digitaal bekijken als pdf.