1. 5-sterren camping in Twente
  2. Veel rust, ruimte en privacy
  3. Vele indoor- en outdooractiviteiten

Vakantie in september in Twente

Kom langs bij Vakantiepark Mölke en vier je vakantie in september. Doordat je buiten het hoogseizoen vakantie viert profiteer je optimaal van de rust én is het ook nog goedkoper. Dat is pas genieten! Onze camping in september wordt al een aantal jaren bekroond met 5 sterren door de ANWB en is uitermate geschikt om nog even na te zomeren. In september is het de laatste jaren nog altijd mooi weer en kun je heerlijk genieten van ons park. Camping Mölke in Overijssel ligt aan de rivier de Regge, waar kinderen lekker kunnen spelen, terwijl jij op ons strandje nog aan het genieten bent van de nazomerzon in september. Kies voor kamperen in september of vier vakantie in een sfeervol vakantiehuis.

Vind je ideale verblijf in september:

Camping in september

Bij Vakantiepark Mölke kun je kamperen in september met je eigen kampeermiddel op een basisplaats, comfortplaats of kampeerplaats met privé sanitair. De kampeervelden zijn ruim opgezet zodat jij alle ruimte hebt om te genieten van je vakantie in september. Je beschikt over 4-10 ampère elektra en een eigen of gedeeld watertappunt. Ook zijn op sommige kampeerplekken één huisdier toegestaan.

Heb je liever een accommodatie op de camping in september? Wij hebben verschillende typen verhuuraccommodaties geschikt voor kleine en grote groepen. Zo beschikken we over een groepsaccommodatie in Twente met ruimte voor maximaal 30 personen. Wil je het kampeergevoel combineren met de luxe en het comfort van een accommodatie? Kies voor glamping in Nederland en overnacht in onze boomhut!

 

Activiteiten tijdens je vakantie in september

Vakantie vieren op onze camping in september een goed idee? Absoluut! Je vindt er niet alleen veel rust, natuur en privacy, maar ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zij kunnen bijvoorbeeld heerlijk mee vissen, maar als dat niet echt hun favoriete bezigheid is hebben we genoeg binnen- en buitenactiviteiten. Hierdoor is Camping Mölke een kindvriendelijke camping in september. Zo is er de hele zomer tot en met de herfstvakantie een animatieprogramma voor de kinderen. Naast de animatie is Mölke een camping met binnenzwembad en indoor speeltuin waar de kinderen urenlang waterpret en klimplezier beleven. De indoor speeltuin bevindt zich bij het restaurant. Terwijl je geniet van een kopje koffie in ons restaurant kunnen de kinderen zich lekker vermaken in het speelparadijs.

Boek je vakantie in september
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Uitgelicht: