• 5-sterren camping in Overijssel
  • Overdekt zwembad met apart peuterbadje
  • Binnenspeeltuin met ballenbak, glijbaan en meer

Camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

Een vakantie met kinderen is natuurlijk niet compleet zonder een zwembad en/of een indoor speeltuin. Mooi weer is niet altijd gegarandeerd, daarom is het extra fijn als er binnenfaciliteiten zijn. Hiervoor ben je bij Vakantiepark Mölke aan het juiste adres. Wij zijn een camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin. Het binnenzwembad bestaat uit een groot bad van 1,40 meter en een peuterbadje. Het zwembad is leuk aangekleed met waterspuiten en een kleine glijbaan, zodat de kinderen zich perfect kunnen vermaken met de waterspetters! De indoor speeltuin is een grote overdekte ruimte met een glijbaantje, hoge uitkijktoren, touwbrug, evenwichtsbalk en nog veel meer. Je kinderen vermaken zich opperbest op ons vakantiepark met indoor speeltuin en zwembad.

Let op: De temperatuur van het peuterbad is 28 graden, we willen geen gasten teleurstellen. Uit ervaring van andere gasten kan deze watertemperatuur voor pasgeboren baby’s als te koud ervaren worden. De gewenste watertemperatuur voor pasgeboren baby’s varieert tussen de 30 – 33 graden. 

 
 

Op vakantie bij Vakantiepark Mölke

Ons vakantiepark met indoor speeltuin en zwembad biedt verschillende verblijfsmogelijkheden aan, zodat je met elk gezelschap kunt genieten van je vakantie. De keuze is reuze; van kamperen tot verblijven in comfortabele accommodaties of zelfs een combinatie van kamperen en een vakantiehuis: glamping! Kom je met een groter gezelschap? Wij beschikken over groepsaccommodaties voor gezelschappen van maximaal 30 personen. Vind je ideale verblijf op onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin en het genieten kan beginnen.

Ons aanbod

  • Basis-, comfort- en privé sanitair kampeerplaatsen
  • Groepsaccommodaties tot 30 personen
  • Unieke manieren van kamperen met glamping zoals overnachten in boomhutten
  • Ook voor de mindervaliden is er plek op Vakantiepark Mölke
 

Activiteiten tijdens je vakantie

Door alle faciliteiten mag Mölke zich een echte kindercamping noemen. Ben je dus op zoek naar een vakantie waar de kinderen zich zullen vermaken door de vele binnen- en buitenvoorzieningen? Ons vakantiepark met indoor speeltuin en zwembad maakt dat mogelijk! Naast waterpret en klimplezier beschikken we ook over een restaurant met bowlingbaan, een eigen strandje aan de Regge, een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud en een sportveld. Dankzij de ligging aan de Regge is het zeker een aanrader om dit riviertje te verkennen. Huur bij ons een fluisterbootje of een sloep en verken de prachtige Reggestreek vanaf onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin.