Mölke
Vakantiepark met indoor speeltuin nederland

Vakantiepark met indoor speeltuin in Nederland

 • Online check-in en veel privacy
 • Overdekt zwembad en binnen- en buitenspeeltuin
 • Animatieteam aanwezig

Vakantiepark met binnenspeeltuin in Overijssel

Als je met kinderen op vakantie gaat is het belangrijk dat er genoeg te doen is op het vakantiepark in Overijssel. Kies daarom voor een vakantiepark met indoor speeltuin in Nederland bij Mölke! De binnenspeeltuin is een grote overdekte speelruimte met glijbaan, hoge uitkijktoren, touwbrug, evenwichtsbalk, wipkip, ballenbak en nog veel meer! De kinderen kunnen zich hier de hele middag of avond vermaken. En jullie als ouders? Jullie kunnen heerlijk een drankje drinken in onze horecagelegenheid. De binnenspeeltuin ligt namelijk in het midden van de horeca. Wanneer brengen jullie een bezoekje aan ons vakantiepark met indoor speeltuin?

Boek hier jouw verblijf met indoor speeltuin in Nederland ⤵

Jouw verblijf in ons vakantiepark met indoor speeltuin

Mölke biedt diverse verblijfsmogelijkheden aan tijdens jouw verblijf op ons vakantiepark met binnenspeeltuin. Er is keuze genoeg; van kamperen tot verblijven in een comfortabele accommodatie of zelfs een combinatie hiervan, namelijk glamping! Kom je alleen met het gezin of met de hele familie? Geen probeem! Bij Mölke hebben we ook groepsaccommodaties voor gezelschappen van maximaal 30 personen. Vind jouw ideale verblijf op ons vakantiepark met indoor speeltuin in Nederland en de pret kan beginnen!

Faciliteiten tijdens jouw vakantie met indoor speeltuin

Naast de binnenspeeltuin zijn er ook vele andere dingen te doen op het vakantiepark voor kinderen. Tijdens jouw verblijf op het vakantiepark met indoor speeltuin zijn er nog veel dingen waar de kinderen zich zeker mee gaan vermaken. Zo is er ook een overdekt zwembad. Naast waterpret en speelplezier is er een bowlingbaan bij het restaurant, een strandje aan de Regge, een super leuk animatieprogramma voor jong en oud en een sportveld. Jullie kunnen een bootje of een sloep huren om heerlijk te varen over de Regge. De kinderen gaan dit zeker leuk vinden! Kortom, genoeg redenen om te verblijven bij ons vakantiepark met indoor speeltuin!

To do's 👀

 • Watersporten beoefenen
 • Vissen in het viswater
 • Bowlen bij het restaurant
 • Spelen in de indoor speeltuin
 • Spetteren in het overdekt zwembad
 • Meedoen met het animatieprogramma
 • Spelen op het sportveld
 • Skelters huren

Veelgestelde vragen over het vakantiepark met indoor speeltuin

🧒 Waar boek ik een verblijf op een vakantiepark met indoor speeltuin?

Bij Mölke boek je een onvergetelijk verblijf op ons vakantiepark met indoor speeltuin. Van houten lodges waar je kunt genieten van de natuur tot wellness accommodaties om helemaal tot rust te komen. 

🏃 Is er animatie aanwezig op het vakantiepark met binnenspeeltuin?

Naast onze geweldige binnenspeeltuin heeft Mölke ook een leuk recreatieteam dat tijdens de vakantieperiodes voor jullie klaarstaat. Zowel voor jong en oud. Een vakantie op het vakantiepark met binnenspeeltuin was nog nooit zo leuk geweest!