Mölke
Kindvriendelijke camping Nederland met overdekt zwembad

Kindvriendelijke camping Nederland met overdekt zwembad

  • 5-sterren camping in Twente
  • Kindvriendelijke faciliteiten
  • Gelegen aan het riviertje de Regge

Kindvriendelijke camping met overdekt zwembad

Ontdek de Reggestreek met je kinderen terwijl je verblijft op onze kindvriendelijke camping in Nederland met overdekt zwembad. Vakantiepark Mölke biedt gemoedelijkheid, rust, ruimte en een heerlijk vakantiegevoel. Naast dat jijzelf tot rust komt is er uiteraard aan de kinderen gedacht. Met vele kindvriendelijke faciliteiten zoals dat er bij elk kampeerveld een speeltuin te vinden is, kunnen je kinderen zich lekker uitleven. Naast de speelveldjes is er een animatieteam gedurende het hele seizoen en in de schoolvakanties zoals de herfstvakantie. Het animatieprogramma bevat vele activiteiten. Terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken kun jij ondertussen genieten van de natuur in de Reggestreek!

Let op: uit ervaring van andere gasten kan de watertemperatuur voor pas geboren baby’s te koud worden ervaren. De gewenste watertemperatuur voor pasgeboren baby’s varieert tussen de 30 – 33 graden.

Kindvriendelijke camping Nederland

Het binnenzwembad bestaat uit een groot 1,40 meter bad en een peuterbadje. Het zwembad is leuk aangekleed met waterspuiten en een kleine glijbaan, zodat de kinderen zich perfect kunnen vermaken met de waterspetters! Het zwembadwater is lekker warm. Het zwembad wordt verwarmd door een hout gestookte kachel waarin houtchips verbrand worden en het zwembad is altijd minimaal 28 graden!

Aan rivier de Regge

De camping ligt naast het riviertje de Regge, waar je kinderen zich kunnen vermaken in het aangelegde strandje . Geniet van het water van de rivier, de natuur en kom tot rust terwijl je kinderen zich lekker vermaken op ons strandje. Camping Mölke biedt verschillende kampeerplekken aan voor jou en je kind, inclusief aan het water. Tevens is onze camping bekroond met 5 sterren door de ANWB. Wij mogen ons dus met trots een 5-sterren camping nederland noemen!

Kindvriendelijk vakantiepark

Maak je vakantie met de kinderen extra bijzonder en neem een kijkje bij onze kinderbungalows. Deze luxe accommodaties zijn speciaal ingericht voor je kinderen met verschillende thema’s zoals Ridders & Prinsessen en de Boerderij! Heb je naast jonge kinderen ook nog een baby? Geen probleem, ook daar is bij Mölke over nagedacht. Speciaal voor jou zijn er kinderbungalows die compleet zijn uitgerust met ledikant, baby stoeltje en verschillende attributen voor je baby.

Luxe vakantie vieren

Is een plek met privé sanitair niet voldoende, omdat je gewoon niet van kamperen houdt? Probeer dan eens glamping in Overijssel. Dat is een soort van kamepren, maar dan in een vakantiehuisje met veel natuurelementen. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om met je kinderen te overnachten in een boomhut, ze zullen het te gek vinden! Daarnaast zijn er nog veel andere accommodaties zoals de Reggehooibergen, Regge Cottages en de nieuwe River Lodges! Kortom, voor glamping of het huren van een chalet kun je ook lekker bij ons terecht.