Mölke
Camping peuters

Camping voor peuters

  • Kindvriendelijke camping in Twente
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Uitgebreid recreatieprogramma

Camping voor peuters

Bij Vakantiepark Mölke in Zuna kun je heerlijk vertoeven tijdens een vakantie met je peuter, baby of kleuter. Met vele kindvriendelijke faciliteiten als een binnenspeeltuin en binnenzwembad met peuterbad is er altijd genoeg te doen, zelfs wanneer er slecht weer is. Ontdek de Reggestreek en kom heerlijk tot rust in het oosten van Nederland. Op ongeveer 30 minuten rijden bevinden zich Enschede en Deventer en op slechts 20 minuten rijden kun je een bezoek brengen aan Avonturenpark Hellendoorn!

Geniet van een weekendje, midweek of vakantie met je peuter bij Vakantiepark Mölke. Voel je vrij, onthaast en ontspan: Slow Living in Zuna! Op onze peutercamping heb je de keuze om te kamperen in Overijssel of een accommodatie huren. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, je geniet gegarandeerd van een heerlijke vakantie op onze camping voor peuters.

"Genieten op een kleinschalige camping voor peuters in een prachtige, natuurrijke en rustige omgeving"

 

Faciliteiten op onze camping voor peuters

Aan de kleintjes is in het bijzonder gedacht op onze kindvriendelijke camping! Zo is er speciaal op de camping voor peuters kindersanitair in het leven geroepen. Ook is er een binnenzwembad met apart peuterbad, binnen en buitenspeeltuin, leuk strandje aan de rivier waar je samen met je peuter heerlijk in het zand kunt spelen en zandkastelen kunt bouwen en in de vakantieperiodes is er een enthousiast animatieteam dat de leukste activiteiten organiseert. Dat er ook aan de kinderen is gedacht zie je aan het avondeten in ons kindvriendelijke restaurant met aangepast kindermenu

Onze facilteiten

🤸‍♂️ Binnen- en buitenspeeltuinen
🌊 Overdekt zwembad met peuterbad
🏖️ Privé strandje aan de rivier
🎭️ Recreatieteam in de vakantieperiodes
⚽️ All weather sportveld
🍽️ Kindvriendelijke restaurant

 

Activiteiten tijdens je vakantie met peuter

Ons animatieteam heeft vanaf Pasen tot 14 september en de schoolvakanties een doorlopend animatieprogramma. In het programma vindt je onder andere leuke knutsel- en bakactiviteiten, sporten en spellen en nog veel meer. Bekijk het animatieprogramma voor de meest actuele informatie. Naast de animatie kun je met je peuter een boottochtje maken over de rivier de Regge. Met fluisterbootjes kun je op een warme dag de Reggestreek verkennen om af te koelen. Dat is pas genieten op onze peutercamping!

Ook kun je in de omgeving van onze peutercamping allerlei leuke activiteiten ondernemen met je peuter(s) en kleuters. Ga bijvoorbeeld naar kinderboerderij Dondertman en laat je kinderen kennismaken met verschillende dieren. Ook kun je naar het natuurdiorama op de Holterberg. Ben je benieuwd naar meer in de omgeving? Bekijk dan onze omgevingspagina of bekijk onze blog: wat is er te doen in Overijssel? voor leuke uitjes in Overijssel. Kamperen met je peuter was nog nooit zo leuk als bij Vakantiepark Mölke!