Mölke
Kindercamping Nederland met overdekt zwembad

Kindercamping Nederland

  • 5-sterren camping in Twente
  • Kindvriendelijke faciliteiten
  • Gevarieerd animatieprogramma

De leukste kindercamping in Nederland!

Op zoek naar een leuke kindercamping Nederland? Kom naar Vakantiepark Mölke gelegen in Zuna, een prachtig dorpje in Twente tussen Rijssen en Nijverdal. Het hele seizoen door hebben we de leukste activiteiten voor kinderen gepland en bieden we volop faciliteiten, arrangementen en activiteiten voor (jonge) gezinnen. Kom tot rust in de prachtige omgeving terwijl wij je kinderen vermaken. Je zou ons zelfs kunnen bestempelen als een familiecamping! 😄

 

5-sterren camping voor kinderen

Vakantiepark Mölke wordt al een aantal jaren op rij bekroond met 5 sterren door de ANWB. Naast deze stempel willen we de ultieme bekroning van jou en je kinderen: een glimlach op je gezicht en een ontspannen en relaxte vakantie. Dankzij ons recreatieteam en onze faciliteiten als een landschapswinkel, speeltuinen, binnenzwembad en bovenal een glimlach van ons en een gastvrije personeel hopen wij die glimlach te krijgen. Vervelen is dus geen optie! Zien we je snel op onze kindercamping in Nederland met overdekt zwembad?

Let op: De temperatuur van het peuterbad is 28 graden, we willen geen gasten teleurstellen. Uit ervaring van andere gasten kan deze watertemperatuur voor pasgeboren baby’s als te koud ervaren worden de gewenste watertemperatuur voor pasgeboren baby’s varieert tussen de 30 – 33 graden. 

Wat je kunt verwachten:

🤡 Leuk en gevarieerd Animatieprogramma 
🏊 Camping met binnenzwembad
🤸‍♂️ Grote binnenspeeltuin
🥞 Kindvriendelijk Restaurant 
🏰 Buiten een speelkasteel en air trampoline
🥅 Multifunctioneel sportveld
🎳 Bowlingbanen
🛶Kano- en Bootverhuur
✔️ En nog veel meer

Bungalows voor kinderen 🏡

Op de kindercamping met overdekt zwembad zijn verschillende accommodaties te huur die zeer geschikt zijn voor verblijf met kinderen. Zo hebben we de gethematiseerde kinderbungalows. Deze bungalows zijn elk voorzien van een thema voetbal, ridders en prinsessen of boerderij. Twee van deze bungalows zijn zelfs zo compleet ingericht, dat je veel van je babyspullen thuis kunt laten! 

Kindvriendelijk kamperen

Op de kindercamping in Nederland zijn er diverse kampeermogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een basis plaats, een comfort plaats of eentje met privé sanitair. De voordelen van een comfort plaats zijn grotere velden, een eigen watertappunt en meer ampère stroom. Op alle kampeerveldjes zijn speelfaciliteiten. De veldjes zijn ruim opgezet, hebben ruime plaatsen en voldoende privacy. 

Animatie op de kindercamping voor kinderen

Iedere vakantie (m.u.v. de kerst- en voorjaarsvakantie) is er een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen. Op de kindercamping in Nederland met overdekt zwembad wordt er dagelijks geknutseld, is er een mee-leeftheater en zijn er diverse sport- en spel activiteiten. Het animatieprogramma is uitermate geschikt voor alle leeftijden tot 12 jaar oud. Op zondag rust ons recreatieteam, maar kan er uiteraard wel gezwommen worden en kunnen kids zich vermaken in de binnenspeeltuin. Zo hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen op deze kindercamping!

Kindersanitair op de kindvriendelijke camping

Vakantiepark Mölke heeft speciaal aan de kinderen gedacht met kindersanitair. Wat is een familiecamping zonder sanitair waarin ook de jongste gasten zich welkom voelen? Om de kleine gasten nog extra te doen voelen of ze thuis zijn hebben we ons best gedaan om het sanitair aan te sluiten bij de omgeving. Daarom hebben wij deze speciale sanitaire voorziening geheel gethematiseerd in “landelijk” thema. Zo zijn er wastafels als paddenstoelen, speciaal gedecoreerde spiegels, douches uit een boom en babybaden van stro!

Gezellige kindercamping in Nederland

Vakantiepark Mölke is een gezellige familiecamping in Nederland, die is gewaardeerd met 5-sterren door de ANWB. De prachtige ligging aan de Regge biedt vele ontspanningsmogelijkheden. Genieten op het strandje aan de Regge, (kano)varen op de Regge of fietsen en wandelen in de prachtige omgeving! Veel mooie bezienswaardigheden zijn op een kwartier tot twintig minuten rijden. 

🎡 Avonturenpark Hellendoorn
Beleef een leuke dag in Avonturenpark, op slechts 15 minuten rijden van ons park vind je het pretpark. Leef je uit in wat achtbanen en ga een dagje eropuit! Bekijk voor de actuele openingstijden de website van avonturenpark.

🌳Klimbos Avatarz
Het in Deurningen gelegen klimbos heeft voor de klimliefhebbers een fantastisch dagje avontuur te bieden. Voor kinderen van 6 tot 9 is er een laag parkour. Voor de oudere kinderen is er een hoog parkour! Bekijk alle informatie op de website van Avatarz.

🐆Natuurmuseum Holterberg
Ga eropuit in de natuur en ontdek het Natuurdiorama Holterberg. Hier vind je een zeer grote collectie aan opgezette dieren. Kom oog in oog te staan met meer dan 1000 soorten dieren. Je kinderen zullen hun ogen uitkijken, een echte aanrader! Bekijk op de website van het natuurmuseum.

🐐 Kinderboerderij Dondertman
Voor de kleinere gasten is er een leuke kinderboerderij op steenworp afstand waar de kinderen spelenderwijs kunnen leren over de boerderij. Een erg leuk en leerzaam uitstapje! Voor meer informatie kun je de website bekijken van Donderdtman.

 

Onze kindercamping in Nederland