Camping September

  • LED's Go Showbowling
  • Gelegen aan het riviertje de Regge
  • Speciale arrangementen in september

Kom langs bij Vakantiepark Mölke en vier je vakantie in september. Onze camping wordt al een aantal jaren bekroond met 5 sterren door de ANWB! Wanneer je op zoek bent naar een camping in september is Mölke uitermate geschikt om nog even na te zomeren. Wanneer je met je gezin kampeert is een sanitaire voorziening erg belangrijk. Speciaal voor de gezinnen is er  kindersanitair aanwezig voor de kinderen. In september is het de laatste jaren nog altijd mooi weer en kun je heerlijk genieten van ons park. Ook is er nog volop animatie aanwezig voor de kleintjes. Neem ’s avonds je kinderen mee naar ons kindvriendelijke restaurant en geniet  van een heerlijke pannenkoek. Camping Mölke in Overijssel ligt aan de rivier de Regge, waar kinderen lekker kunnen spetteren, terwijl jij op ons strandje nog ligt te zonnen van de zon in september.

 

Kindvriendelijke camping september

Kinderen kunnen ook heerlijk mee om te vissen, maar als dat niet echt hun favoriete bezigheid is hebben we genoeg binnen- en buitenactiviteiten. Hierdoor is Camping Mölke een kindvriendelijke camping september. Zo is er de hele zomer tot en met de herfstvakantie een animatieprogramma voor de kinderen. Naast de animatie is Mölke een camping met binnenzwembad waar de kinderen kunnen zwemmen. Campinggasten kunnen gratis gebruik maken van het binnenzwembad. Naast het zwembad is er ook nog een binnenspeeltuin bij het restaurant voor de kinderen. Terwijl je geniet van een kopje koffie in ons restaurant kunnen de kinderen zich lekker vermaken in het speelparadijs.

Vissen op camping september

Ook sportvissers en liefhebbers van vissen kunnen zich vermaken bij Camping Mölke in september! Langs de Regge zijn veel goede plekken om je hengel uit te werpen. De Regge telt namelijk zo’n 22 soorten zoetwatervis waaronder de baars, blankvoorn, brasem, karper, kolblei, roofvis, ruisvoorn, schubkarper, snoek en snoekbaars. Voor het vissen in de Regge heb je wel een vispas nodig. Boek vandaag nog een plekje, er zijn namelijk een beperkt aantal kampeerplaatsen aan het water! Houd je van vissen maar wil je jouw visuitstapje luxer hebben, dan zijn er ook nog luxe accommodaties aan het water.

Verhuur mogelijkheden

Heb je liever een accommodatie op de camping in september? Wij hebben verschillende typen verhuuraccommodaties met 2 of 3 slaapkamers.

Groepsaccommodaties
Wil je met een groep verblijven? Het is mogelijk om meerdere groepsaccommodatie Twente bij elkaar te huren. Bekijk bijvoorbeeld eens de Stellingmolen. We hebben ook verschillende zalen om gezamenlijk te eten. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod indoor- en outdooractiviteiten voor groepen. Denk aan kanovaren, bowlen, familiefietsen, boogschieten, boerengolf en fluisterbootjes.

Glamping Nederland
Boek in plaats van een kampeerplaats een glamping accommodatie. Dit is een luxe accommodatie die de voordelen heeft van een huisje, maar het echte kampeergevoel naar boven haalt. Een voorbeeld hiervan is overnachten in een boomhut! Glamping Nederland is helemaal hot en gewoon beschikbaar in eigen land!

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×