Op het park
 
 1. Beleef de kerstdagen met je gezin
 2. Van 10 december t/m 2 januari
 3. Extra kerstactiviteiten
 4. Diner aan huis

Beleef het kerstgevoel in Nederland 🎄

Overnachten in kerstsferen. Een eigen kerstboom in je vakantiehuisje. Verse oliebollen bij je verblijf. Kerstactiviteiten door ons geliefde animatieteam voor de kids en een dagje ouderwets schaatsen dat inbegrepen is bij je verblijf. Boek snel een vakantie tijdens onze Magische Winterweken, let wel een beetje op we hebben namelijk beperkt plaats!  

Jullie zitten er warmpjes bij deze kerst 😊

Boek een van onze gezellige en schattige huisjes. Misschien is een huisje aan het water met prachtig winters uitzicht wat voor jullie? Of ga je voor een authenthieke Twentse Reggehooiberg met sauna? Of ga voor een kids- & babybungalow. Bekijk ons aanbod aan gezellige vakantiehuisjes hieronder. Aankleden doe je het huisje met een échte kerstboom! Extra leuk: onze hele park is in kerstsferen. Je beleeft bij ons het échte kerstgevoel. 

Boek een verblijf
 

De Magische Winterweken

Van 10 december tot en met 2 januari organiseren wij de magische winterweken. Beleef een bijzondere kerstvakantie dit jaar met je familie. Boek een gezellig huisje, geniet van elkaar en van onze mooie omgeving.  

Bij ieder verblijf:  

 • Ontvangst met Glühwein of chocolademelk 🍫 
 • Oliebollen bij je verblijf 😋 
 • Wandelboekje voor winterwandelingen in Twente 🗺 
 • Een vuurkorf bij jouw accommodatie, inclusief marshmallows 😄

Ieder weekend en tijdens de kerstvakantie: 

 • Midwinterhoornblazers;
 • Recreatieprogramma met winterse activiteiten.  

Corona-proof tips voor tijdens jouw verblijf:

 • Maak een winterse tocht door de omgeving met een Green Buggy.

Optioneel:

 • Kerstboom inclusief versieringspakket boek je bij: bij aankomst krijg je van ons een verse échte kerstboom inclusief lampjes en versiering. Deze mogen jullie zelf in je huisje versieren. Bij aankomst staat er uiteraard een glaasje glühwein of alcoholvrije punch voor je klaar.  

Reserveer hieronder je plekje ⤵️