Mölke

50 plus camping Nederland

Seniorencamping in Nederland

Vakantiepark Mölke in Zuna is een ideale 50 plus camping in Nederland voor een welverdiende ontspannen vakantie. Ons park is kleinschalig, maar ruim opgezet zodat je als gast alle ruimte en privacy hebt. Ontwaak in je caravan of tent met het gefluit van vogels en het geluid van de natuurrijke omgeving op de achtergrond. De camping is gelegen aan het riviertje de Regge, waardoor je heerlijk kunt genieten van ruimte, rust en privacy. Het vakantiepark is al jaren beoordeeld met 5 sterren door de ANWB. Wil je wat ondernemen tijdens je vakantie? Wij bieden onder andere fietsverhuur, fluisterboot- en kanoverhuur. Al met al hoeft men zich hier nooit te vervelen. Bij vakantiepark Mölke hebben we een gezegde: Ons vrije leven in Twente & Salland, Slow Living in Zuna. Voel je vrij, ontspan en onthaast. We zien je graag op onze 50 plus camping Nederland verschijnen!

50 Plus camping met veel rust en privacy

🏕️ Ruime plaatsen, rust en privacy
⭐ 5 Sterren ANWB Topcamping
🍴 Veel faciliteiten zoals een, binnenzwembad (met senioren zwemuur), restaurant en activiteitenverhuur zoals bootjes
🛒Reggewinkel met heerlijke streekproducten uit de regio
🏞️Natuurrijke omgeving
🚽Luxe sanitaire voorziening & privé sanitair
🌄Vlakbij de Holterberg
📍Gelegen in Zuna, bij Rijssen (Overijssel)
👋Twentse gastvrijheid

Vanaf
€ 82
€ 67
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats met privé sanitair

Overijssel, Zuna
6Sommige
Vanaf
€ 82
€ 67
1 nacht
2 personen

Camperplaats met privé sanitair

Overijssel, Zuna
61
Vanaf
€ 38
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats

Overijssel, Zuna
61
Vanaf
€ 46
€ 36
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats comfort

Overijssel, Zuna
6Sommige

Ons mooie plekje aan de Regge 💚 

Omgeving

Vakantiepark Mölke bevindt zich aan de Rivier de Regge in Zuna, vlakbij Rijssen. In dit prachtige stukje Twente vind je de Reggestreek. Een rustgevend natuurrijk gebied met veel privacy en ruimte. Dankzij de natuurrijke omgeving zijn er tal van mogelijkheden om te genieten van een wandeling of fietstocht. In de buurt van de 50 plus camping vind je de steden Rijssen, Nijverdal, Almelo en kun je naar vele dorpjes als Delden of Ootmarsum. Al deze plaatsen zijn uitstekend te bereiken per fiets en auto. Ontdek de Twentse cultuur en ervaar Twentse gastvrijheid. Bekijk onze blog over uitstapjes in Overijssel voor een lijstje met leuke plekken om te bezoeken tijdens je verblijf.
Bekijk omgeving

Faciliteiten

Vakantiepark Mölke heeft 5 sterren ontvangen van de ANWB en is daarmee een ANWB TOP Camping. Dankzij faciliteiten als onze restaurant en snackbar kun je heerlijk eten, zonder zelf te hoeven koken. Daarnaast is er een unieke landschapswinkel die allerlei (verse) producten uit de streek verkoopt. Geniet bijvoorbeeld van een wijntje, biertje of stukje kaas uit de omgeving. Tevens is er een recreatiebalie met mogelijkheden tot kano-, fluisterboot- en fietsverhuur. Ook kun je genieten van een duik in het zwembad. Iedere ochtend is er een uur gereserveerd voor de senioren om te zwemmen, zodat je rustig een baantje kan trekken. Heb je nog energie over na een lange dag fietsen of wandelen in de omgeving? Kies dan bijvoorbeeld voor een uurtje bowlen bij ons restaurant. Er is altijd wel wat te doen op onze camping.
Bekijk faciliteiten

Mölkes routeboekje 📖

Op onze 50 plus camping kun je terecht bij de recreatiebalie voor vele activiteiten. Zo is er de mogelijkheid om fietsen te huren zodat je samen met je partner de omgeving kunt verkennen. Fiets bijvoorbeeld langs de Regge, door de bossen of ga richting Nationaalpark Sallandse Heuvelrug. Ontdek de Twentse natuur en geniet van de rustige omgeving. Liever het water op? Huur een fluisterbootje en verken de Reggestreek. Maak bijvoorbeeld een stop bij De Wijnmakers en krijg een rondleiding op deze Twentse wijnmakerij! Er zijn talloze opties om te genieten van een vakantie óf om er even tussenuit te gaan. Ben je benieuwd naar fiets- en wandelroutes? Bekijk dan eens onze samengestelde routes in het Molke Routeboekje.
Bekijk het routeboekje

Onze 50 plus camping

🏠 Wat zijn de voordelen van Vakantiepark Mölke

🏕️ Ruime plaatsen, rust en privacy ⭐ 5 Sterren ANWB Topcamping 🍴 Veel faciliteiten zoals een sauna, binnenzwembad (met senioren zwem uur), restaurant en activiteitenverhuur 🛒Reggewinkel met heerlijke streekproducten uit de regio 🏞️Natuurrijke omgeving 🚽Luxe sanitaire voorziening & privé sanitair 🌄Vlakbij de Holterberg 📍Gelegen in Zuna, bij Rijssen (Overijssel) 👋Twentse gastvrijheid!

📅 Hebben jullie ook seizoensplaatsen?

Ja, vakantiepark Mölke biedt ruimte voor seizoensplaatsen, echter deze zijn beperkt. Wees er dus snel bij!

❓ Wat zijn de prijzen bij deze 50 plus camping?

Bij vakantiepark Mölke hebben we drie typen kampeerplaatsen. Bekijk de actuele prijzen hier