Glamping

Het woord bestaat uit 2 delen, glamorous en camping. Je geniet van de luxe en comfort van een vakantiehuis maar verblijft in de natuurlijk omgeving van een camping. Het is dus eigenlijk luxe kamperen met de gemakken van thuis. Kamperen terwijl jouw heerlijke accommodatie al voor je klaar is. Meer informatie vind je op onze blog wat is glamping?

Glamping accommodaties

Altijd al het echte glamping (glamorous camping) gevoel willen ervaren? Boek dan één van deze prachtige accommodaties. Geniet van de comfort en luxe van ons vakantiepark en verblijf in de natuurlijke omgeving van de camping. In onze glamping accommodaties kom je helemaal tot rust, terwijl je geniet van alle top faciliteiten van onze camping. Boek bijvoorbeeld onze boomhut en slaap direct aan de Regge op hoogte, een unieke beleving!

Luxe kamperen in Overijssel

Samen met jouw kinderen willen genieten van het kamperen maar de luxe van thuis niet willen missen? Onze glamping accommodaties zijn dan perfect. Unieke belevenissen en comfort terwijl je samen met de kinderen geniet van alle top faciliteiten van onze camping. Het animatieprogramma staat de gehele zomer voor de kinderen klaar, terwijl je zelf even heerlijk tot rust komt. Luxe kamperen, wie wil dat nou niet?

Nazomeren in Zuna Lekker nazomeren in september en oktober? ✅ Tot 30% korting ✅ Ruim aanbod accommodaties ✅ Oplaadgarantie
Corona maatregelen ✔️ 7 dagen van tevoren kosteloos omboeken ✔️ Online check-in ✔️ Veel rust en privacy ✔️ANWB Corona keurmerk
glamping-rijssen (12)

Glamping

Luxe kamperen in overijssel

Genieten in de vrije natuur, in een luxe kampeeraccommodatie. Direct genieten vanaf de start van je vakantie. Zoek & boek snel een van onze luxe glamping accommodaties.

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×