Glamping

Het woord bestaat uit 2 delen, glamorous en camping. U geniet van de luxe en comfort van een vakantiehuis maar verblijft in de natuurlijk omgeving van een camping. Het is dus eigenlijk luxe kamperen met de gemakken van thuis. Kamperen terwijl uw heerlijke accommodatie al voor u klaar is.

Glamping accommodaties

Altijd al het echte glamping (glamorous camping) gevoel willen ervaren? Boek dan één van deze prachtige accommodaties. Geniet van de comfort en luxe van ons vakantiepark en verblijf in de natuurlijke omgeving van de camping. In onze glamping accommodaties komt u helemaal tot rust, terwijl u geniet van alle top faciliteiten van onze camping. Boek bijvoorbeeld onze boomhut en slaap direct aan de Regge op hoogte, een unieke beleving!

Voordelen

Samen met uw kinderen willen genieten van het kamperen maar de luxe van thuis niet willen missen? Onze glamping accommodaties zijn dan perfect voor u. Unieke belevenissen en comfort terwijl u samen met uw kinderen geniet van alle top faciliteiten van onze camping. Het animatieprogramma staat de gehele zomer voor de kinderen klaar, terwijl uzelf even heerlijk tot rust komt. Luxe kamperen, wie wil dat nou niet?

Waarom direct bij ons boeken?

 
Laagste prijs
Hotelconcept
Voorrang gratis upgrades
Bijboeken van extra's
Zoek & Boek
Waarom direct bij ons boeken?
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×