Glamping

Het woord bestaat uit 2 delen, glamorous en camping. Je geniet van de luxe en comfort van een vakantiehuis maar verblijft in de natuurlijk omgeving van een camping. Het is dus eigenlijk luxe kamperen met de gemakken van thuis. Kamperen terwijl de accomodatie al helemaal voor je klaarstaat!

Glamping accommodaties

Altijd al het echte glamping (glamorous camping) gevoel willen ervaren? Boek dan één van deze prachtige accommodaties. Geniet van de comfort en luxe van ons vakantiepark en verblijf in de natuurlijke omgeving van de camping. In onze glamping accommodaties kom je helemaal tot rust, terwijl je geniet van alle top faciliteiten van onze camping. Boek bijvoorbeeld onze boomhut en slaap direct aan de Regge op hoogte, een unieke beleving!

Voordelen

Samen met je kinderen willen genieten van het kamperen maar de luxe van thuis niet willen missen? Onze glamping accommodaties zijn dan perfect voor jou geschikt! Unieke belevenissen en comfort terwijl je samen met jouw kinderen geniet van alle top faciliteiten van onze camping. Het animatieprogramma staat de gehele zomer voor de kinderen klaar, terwijl jezelf even heerlijk tot rust komt. Luxe kamperen, wie wil dat nou niet?

Glamping
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×