Boek met omboekgarantie

Zorgeloos boeken in onzekere tijden. Bij ons is het standaard!

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om nu een vakantie te boeken in verband met de onzekerheid rondom het coronavirus. Daarom bieden wij je een gratis omboekgarantie aan. Dit biedt je zekerheid in deze onzekere tijden en zo ben je zeker van een heerlijke vakantie. Blijkt je vakantie niet mogelijk te zijn? Geen nood! Dan ontvangen we je graag een andere keer.

Doordat je nu je vakantie boekt, ben je zeker van jouw gewenste accommodatie of kampeerplekje!

Wat houdt de corona omboekgarantie in:

  • Als je vakantie niet mogelijk is door het coronavirus of wij kunnen niet alle faciliteiten bieden doordat deze volledig gesloten zijn, ontvang je een voucher ter waarde van je huidige boeking;
  • De voucher is altijd geldig tot het einde van het volgende jaar;
  • Je kunt dan 7 dagen van tevoren kosteloos omboeken;
  • Je kunt dan een andere keer terugkomen en je geld gaat niet verloren;
  • Geen annulerings- en wijzingskosten;
  • Na nieuwe maatregelen kan er ook binnen 7 dagen omgeboekt worden, wanneer faciliteiten gesloten worden. Dit kan tot 48 uur na deze landelijke persconferentie.

Bekijk de voorwaarden van de voucher.

 Voorwaarden corona voucher

Veelgestelde vragen

Hoe wordt er bepaald of mijn vakantie niet door kan gaan of dat faciliteiten gesloten zijn?
Wij houden de richtlijnen van het RIVM en Veiligheidsregio Twente nauw in de gaten. Indien er nieuwe richtlijnen en maatregelen worden getroffen, zullen wij op basis daarvan onze acties baseren.

Hoe weet ik of mijn vakantie niet door kan gaan?
Als blijkt dat het RIVM en/of Veiligheidsregio Twente heeft besloten dat ons vakantiepark gesloten wordt en daarmee je vakantie niet kan doorgaan, zullen wij je hierover informeren. Het is dus niet noodzakelijk om hier zelf contact over op te nemen.

Ik heb al een vakantie geboekt, geldt deze regeling ook voor mij?
De omboekgarantie geld voor de meeste gasten, ook als je al hebt geboekt. Heb je een recreatieve vakantie geboekt en heeft het coronavirus in zekere mate effect hebben op je vakantie? Dan ontvang je een voucher.

Stel dat er geen richtlijnen of maatregelen zijn getroffen vanuit de overheid, kan ik dan toch mijn boeking wijzigen?
Indien er geen maatregelen zijn afgekondigd op ons park in verband met het coronavirus, gelden de normale bepalingen conform de RECRON-voorwaarden.

Zoek & Boek met omboekgarantie