1. Last minute vakantie in Twente
  2. 5-sterren Topcamping
  3. Camping met animatieteam
 

Last minute camping in Nederland

Ben je al op vakantie geweest, zijn de plannen veranderd of wil je nog net even genieten van die paar dagen vrij? Onze last minute camping in Nederland is wellicht voor jou een heerlijke bestemming. Onze 5-sterren camping is gelegen in Zuna, op de grens van Twente en Salland in Overijssel. De camping op Vakantiepark Mölke ligt aan het riviertje de Regge. Zo kun je heerlijk afkoelen op de warme dagen. De rivier geeft vele mogelijkheden op de last minute camping om je te vermaken. Zo kun je kanoën, suppen of een fluisterbootje huren. Daarnaast zijn wij ook een camping met viswater. Langs de Regge zijn verschillende visspots waar je goed kunt vissen. Ontdek snel ons vrije leven in Twente. Je zult een heerlijke vakantie beleven!

 
 
 

Extra luxe vakantie

Last minute huisje reserveren

Bij onze last minute camping in Nederland kun je zowel kamperen als een accommodatie huren. Onze camping in Overijssel heeft ruim 60 kampeerplaatsen. Wij bieden 3 soorten kampeerplaatsen aan: een standaard kampeerplaats (minimaal 100 m² met 4 ampère elektra), een comfort kampeerplaats (minimaal 110 m² met 10 ampère, watertappunt & riolering) en een kampeerplaats met privé sanitair. Ons sanitair is luxe en uitgebreid, mede daarom zijn wij door de ANWB beoordeeld als 5 sterren topcamping. En ook leuk: onze kindercamping in Nederland heeft op ieder veldje een mooi speeltoestel staan. Bekijk direct onze last minute voor kamperen.

Onze last minute camping Nederland:

🏕️  Ruime kampeerplaatsen, rust en privacy
⭐  5-Sterren ANWB Topcamping
🍴  Veel faciliteiten 
🛒  Reggewinkel met heerlijke streekproducten 
🏞️  Natuurrijke omgeving
🚽  Luxe sanitaire voorziening & privé sanitair
🌄  Vlak bij de Holterberg
📍  Gelegen in Zuna

 
 

Onze faciliteiten

Ontbijt in onze landschapswinkel waar je allerlei producten uit de directe omgeving kunt proeven en drink een lekker speciaalbier op ons terras aan het water. We zijn een camping met veel liefde voor de lokale omgeving. Maar ook de kinderen zullen zich absoluut vermaken dankzij ons recreatieprogramma en de vele kindvriendelijke faciliteiten. Wanneer je een last minute camping in Overijssel zoekt, bijvoorbeeld voor de zomervakantie, is het altijd fijn dat je verzekerd bent van zowel binnen als buiten faciliteiten. Op onze kindercamping in Overijssel hebben we veel faciliteiten. Zowel bij goed als bij slecht weer. De camping heeft een binnenzwembad, binnenspeeltuin en bowlingbanen. Ook vind je op het hele park diverse buitenspeeltuinen. Bij mooi weer kun je een fluisterbootje huren op de Regge, of ga lekker kanovaren of suppen. 

Tijdens de vakantieperioden hebben wij een recreatieprogramma waarbij er dagelijks allerlei leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd worden. 

 

De omgeving

De camping en het vakantiepark ligt aan het riviertje de Regge. Het is een prachtig licht golvende omgeving. Ook in het voorjaar tijdens de meivakantie of in het najaar tijdens de herfstvakantie is het genieten op de kampeervelden en in onze vakantiewoningen. De camping en het vakantiepark liggen vlak bij de Sallandse Heuvelrug. Een toeristische hotspot met een heel leuk speelbos en mooie fietsroutes. Ook de mountainbikers en racefietsers onder ons zullen hier uitgedaagd worden. Daarnaast zijn er tal van leuke dorpjes in de regio, zoals Hellendoorn, Holten en Rijssen. Lees snel meer over onze omgeving.

Zoek & boek