Mölke
Mindervaliden vakantiehuis

Accommodaties voor mindervaliden

  • Geschikt voor maximaal 8 personen
  • Volledig aangepast en drempelloos
  • 7 dagen van tevoren kosteloos omboeken

Vakantiehuis voor mindervaliden

Echt iedereen kan genieten van een onbezorgde vakantie bij Vakantiepark Mölke. Ook rolstoelgebruikers of mensen die iets minder goed ter been zijn kunnen ons Slow Living concept ontdekken. Maak je keuze uit een van onze mindervaliden vakantiehuizen en beleef Twente! De accommodaties zijn volledig aangepast. Onze mindervalide bungalows zijn gezellig ingericht en onder andere voorzien van een hoog/laag bed en een seniorenbeugel. Verder zijn de deuren extra breed en is jouw mindervalide vakantiehuis drempelvrij. Tevens zijn deze accommodaties voorzien van goede kwaliteitsmatrassen voor een optimale nachtrust.

Meer zorg nodig? Laat het ons weten en wij schakelen hiervoor een zorginstelling in. Wil je goed kijken of het mindervaliden vakantiehuis voldoet aan je wensen m.b.t. de aanpassingen? Neem bij twijfel contact met ons op.

In het kort over onze mindervaliden vakantiehuizen:

✔️ Drempelloze toegang
✔️ Toilet met beugels
✔️ Aangepaste douche met douche stoel
✔️ Slaapkamer met 1x hoog/laag verstelbaar bed
✔️ Ruime parkeerplaats voor een bus
✔️ Zeer geschikt als senioren vakantiewoning of gezinnen met kinderen

Ons aanbod vakantiehuizen voor mindervaliden ⤵

Een aangepast vakantiehuis in Overijssel

Wanneer je op zoek bent naar een rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Nederland of een aangepast vakantiehuis welke zeer geschikt voor senioren, zit je goed bij Mölke! Onze drempelloze vakantiewoningen, met diverse aanpassingen zoals beugels bij het toilet, brede doorgangen en een hoog/laag verstelbaar bed, zorgen voor een heerlijke vakantie voor mensen met een beperking en hun gezelschap. Ook beschikt de mindervalide bungalow over een sfeervolle inrichting met diverse moderne gemakken zoals gratis wifi, een vaatwasser in de keuken en flatscreen televisie in de woonkamer. Elk vakantiehuis voor mindervaliden beschikt tevens over een ruime tuin met verhard terras en een parkeerplek met ruimte voor een bus.

Vakantie voor mindervaliden in Nederland

Vier je jouw vakantie bij ons in Twente? Er is hier heel veel te ontdekken en om van te genieten! In een mum van tijd sta je in prachtige natuurgebieden, een gezellige stad of pittoresk dorpje. En van musea tot attractieparken en bezienswaardigheden, je vindt het allemaal in Twente. Onze top 5 uitjes welke zeer geschikt zijn voor mindervaliden tijdens de vakantie:

1. IJsboerderij 'n Mors
2. Natuurmuseum Holterberg
3. Internationaal brandweermuseum
4. Wijngaard de Wijnmakers
5. Dierentuin Nordhorn

Naast dat je kunt ontspannen in het rolstoelvriendelijke vakantiehuis in Nederland, staan ook onze parkfaciliteiten tot je beschikking. Neus even rond in onze streekwinkel, schuif aan in het restaurant of zoek een plekje rond de visvijver. De escape kist is een erg leuke activiteit voor het hele gezelschap! Ook wanneer je mindervalide bent kun je onbezorgd van een vakantie genieten!

Hier vind je Vakantiepark Mölke