Mölke

Zorgvakanties

Mölke verzorgt vakanties geschikt voor iedereen, met of zonder lichamelijke beperking. Door onze speciale aangepaste chalet is een uitgeruste en ontspannen vakantie voor iedereen mogelijk.

Aangepaste chalets

Ons aangepaste Reggechalet is een chalet in de vorm van een authentieke Twentse hooischuur. Het chalet is drempelloos en geheel rolstoelvriendelijk, compleet ingericht met een uitgebreide luxe keuken met vaatwasser, fornuis en koffiezetapparaat. Er is een toilet met steunbeugels aanwezig en daarnaast is er een aangepaste douche die voorzien is van een douchestoel. Deze aangepaste accommodatie beschikt over 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer van een brede toegangsdeur (83 cm) met daarin een 1-persoons hoog/laag verstelbaar bed is voorzien.

Naast het feit dat er veel aandacht is geschonken aan een knusse en gezellige inrichting van het chalet, hebben we ook aandacht besteed aan de omliggende omgeving van het Reggechalet en is er geprobeerd het gevoel van het landelijke buitenleven te creëren. De royale tuin is voorzien van een gezellige tuinset, zodat je bij zonnig weer heerlijk buiten kunt recreëren.

Liever kamperen?

Naast de mogelijkheden om een aangepast chalet te reserveren, is het ook mogelijk om een kampeerplaats te boeken. Ons vakantiepark is uitgerust met modern en reeds vernieuwd aangepast sanitair. Dit sanitair is voorzien van een aangepast toilet met steunbeugels en een aangepaste douche. Op ons park hebben we diverse soorten kampeerplaatsen. Zo kun je kiezen uit een Standaard- of een Comfortkampeerplaats. Naast de Standaard- en Comfortkampeerplaatsen zijn er ook Supercomfortplaatsen te reserveren. Een Supercomfortplaats is uitermate geschikt voor wie graag kampeert, maar ook van de nodige luxe houdt. Onze Supercomfortplaatsen zijn uitgerust met privésanitair, bestaande uit een eigen douche, wastafel en toilet. Uiteraard is dit sanitair uitgerust met heerlijk warm water. Helaas zijn we op dit moment nog niet in het bezit van aangepast privésanitair.

Op vakantie ook zorg nodig?

In samenwerking met Zorg Plus Twente ben je ook tijdens uw vakantie verzekerd van de noodzakelijke  goede zorg! Zorg Plus Twente is een professionele kleinschalige thuiszorgorganisatie, gevestigd in Twente. Zorg Plus Twente onderscheidt zich door de zorgverlening af te stemmen op ieder individu.

Geheel ontzorgen

Wil je een complete en zorgeloze vakantie boeken? Kijk dan eens naar onze arrangementen. Wanneer je van een arrangement gebruik maakt, kom je pas echt volledig tot rust. Je kunt ervoor kiezen om iedere ochtend een heerlijk gevulde ontbijtmand met vers afgebakken broodjes te laten bezorgen met onze ontbijmanden. Wat wil je nog meer?

zoek & boek

Boek een fijne vakantie in ons aangepaste reggechalet

ZOEK & BOEK