Mölke
fins Grillhuisje

Grillen in Fins Grillhuisje

Sfeervol eten en drinken

Sfeervol eten en drinken in Laplandstijl. BBQ in ons Finse grillhuisje, speciaal voor kleinere groepen die eens een keer iets anders willen. Gezellig grillen voor groepen van 8-13 personen. Zeer bijzonder, spannend, maar vooral oergezellig. Op zoek naar iets bijzonders? Verras je gezelschap met deze bijzondere ambiance. Wij bieden diverse arrangementen aan in het Finse grillhuisje. Combineer een bezoek aan ons Finse Grillhuisje met onze activiteiten. Ga bijvoorbeeld lekker bowlen na het grillen! 

 
 
 

Gezellig samen grillen

Het standaardarrangement in het Finse Grillhuisje is als volgt:

  • Ontvangst met Reggeblauw
  • 4 soorten vlees
  • 3 soorten salade
  • Frites
  • Stokbrood met sauzen
  • Sorbet
  • Gehele avond vrij drinken (m.u.v. gedistilleerde dranken)

Stel zelf jouw favoriete avondje uit samen door extra's bij te boeken! Kies voor een heerlijke Carpaccio als voorgerecht, laat extra luxe vleessoorten serveren, ga een potje bowlen of geniet in stijl van verscheidene gedistilleerde dranken!

 
 
 

Liever steengrillen? Dat kan ook!

Wil je liever samen komen steengrillen in ons restaurant? Ook dat is een mogelijkheid! In ons restaurant kan je Steengrillen met groepen van 8 tot 20 personen. Samen Steengrillen is zeer bijzonder, lekker en vooral oergezellig. Ook een Steengrill is gemakkelijk te combineren met een bezoekje aan onze bowlingbaan!

Bij het Steengrillarrangement serveren we verschillende soorten vlees, vis en groenten, die jullie zelf naar smaak grillen! Ook zijn frites, stokbrood en sauzen inbegrepen.

 
 

Maak je boeking extra leuk!

 

Tip: boek voor of na het grillen je bowlingbaan

Het grillen duurt ongeveer 2,5 uur tot 3 uur. Je kunt dus vooraf of erna gaan bowlen 🎳. Reserveer de baan makkelijk en snel online! Met wie leg jij een vriendschappelijk weddenschapje?
Ja, we gaan ook bowlen 🎳
 
Op het park

Speel gratis in de binnenspeeltuin!

De kids maken (en jij natuurlijk ook) gratis gebruik van de binnenspeeltuin die naast de zalen ligt. Zo heb jij ook (heel) eventjes rust. Mooi meegenomen! 🥳
Neem een kijkje in onze binnenspeeltuin

Bekijk vergelijkbare faciliteiten