Camping met Privé sanitair in Twente

‘Vakantiepark Mölke is een heerlijke camping met privé sanitair. Eigen sanitair, douche, toilet en wastafel op uw kampeerplaats!

Een camping met prive sanitair biedt u comfort zoals u dit thuis ook ervaart. Waar het echte campinggevoel natuurlijk deels het met de toiletrol onder uw arm richting de toiletgebouwen lopen inhoudt, is het natuurlijk maar al te fijn als u dit niet meer hoeft. Dit is mogelijk bij Vakantiepark Mölke, omdat veel plaatsen met privé sanitair uitgerust zijn. Verschillende complete kampeervelden van onze prachtige camping in Overijssel hebben deze mogelijkheid.

Camping met eigen sanitair op de kampeerplaats

Vakantiepark Mölke heeft diverse kampeerplaatsen met privé sanitair. Deze plaatsen worden bij Mölke ook wel ‘Supercomfort Kampeerplaatsen’ genoemd. De naam zegt wat dat betreft genoeg. Boekt u deze kampeerplaatsen tijdens uw welverdiende vakantie? Dan geniet u van het comfort van:

 • Eigen sanitair unit op de kampeerplaats met:
 • Douche
 • Wastafel
 • Toilet
 • 10 ampère elektra
 • Rioolaansluiting
 • Wateraansluiting

U hoeft dus niet meer een eind over de camping te lopen richting een toiletgebouw en u hoeft ook niet meer voor dag en dauw uw bed uit tijdens uw vakantie, in de hoop dat u niet in de rij hoeft te staan bij het toiletgebouw. Op een camping met eigen sanitair vindt u namelijk al het sanitair op uw eigen kampeerplek. Dit betekent douchen wanneer u wilt, afwassen wanneer het u uitkomt en naar het toilet zonder hectische taferelen. In het kort: meer tijd voor het échte vakantie vieren dus!

Camping met privé sanitair en veel faciliteiten en activiteiten

Vakantiepark Mölke is niet alleen bijzonder luxe en comfortabel door haar kampeerplaatsen met eigen sanitair, maar ook vanwege het feit dat ons vakantiepark over vele voorzieningen, faciliteiten en activiteiten beschikt. Vakantiepark Mölke is niet voor niets een 5 sterren ANWB camping. Een overdekt zwembad, BinnenSpeeltuin, een overheerlijk Dinercafé & Pannenkoeken, Led’s Go Showbowling, kano- en fluisterbotenverhuur, rondvaartboot en fietsverhuur zijn slechts enkele van de vele faciliteiten en activiteiten die op het park aanwezig zijn, zodat u alles bij de hand heeft en u zich geen moment hoeft te vervelen op onze camping met prive sanitair!

Camping privé sanitair boeken?

Geniet tijdens uw aankomende vakantie of weekendje weg ook van een camping met privé sanitair Nederland en ontdek wat een echt ontspannen vakantie is op onze camping in Twente is! Wilt u meer informatie over onze kampeerplaatsen? Via de onderstaande button kunt u meer informatie verkrijgen. Bent u reeds overtuigd geraakt van het comfort van een camping met eigen sanitair? Reserveer in het menu rechts dan direct uw plaats!

Vakantiepark Mölke biedt tevens de mogelijkheid tot een huisje huren. Is een camping met privé sanitair nog net niet comfortabel genoeg voor u? Huur dan een luxe en comfortabele accommodatie!

 

Camping met Privé sanitair in Twente Foto’s

Foto’s

Bekijk onze foto's en video's!

 • Prijs & Beschikbaarheid

  Boek nu snel uw plaats op onze camping met privé sanitair tegen aantrekkelijke tarieven!

  Online boeken
 • Kampeerarrangementen

  Ontdek onze bijzondere en voordelige kampeerarrangementen!

  Arrangementen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×