Camping met Privé sanitair in Twente

Camping met privé sanitair in Overijssel

Een camping met prive sanitair biedt je comfort zoals je dit thuis ook ervaart. Waar het echte campinggevoel natuurlijk deels het met de toiletrol onder je arm richting de toiletgebouwen lopen inhoudt, is het natuurlijk maar al te fijn als je dit niet meer hoeft. Dit is mogelijk bij Vakantiepark Mölke, omdat veel plaatsen met privé sanitair uitgerust zijn. Verschillende complete kampeervelden van onze prachtige camping in Overijssel hebben deze mogelijkheid.

Kampeerplaats met eigen sanitair in Twente

Vakantiepark Mölke heeft diverse kampeerplaatsen met privé sanitair. Deze plaatsen worden bij Mölke ook wel ‘Supercomfort Kampeerplaatsen’ genoemd. De naam zegt wat dat betreft genoeg. Boek je deze kampeerplaatsen tijdens je welverdiende vakantie? Dan geniet je van het comfort van:

Eigen sanitair unit op de kampeerplaats met:
🚿Douche
💧Wastafel
🚽Toilet
🔌10 ampère elektra
🔧Water en rioolaansluiting

Je hoeft dus niet meer een eind over de camping te lopen richting een toiletgebouw en je hoeft ook niet meer voor dag en dauw je bed uit tijdens je vakantie, in de hoop dat je niet in de rij hoeft te staan bij het toiletgebouw. Op een camping met eigen sanitair vind je namelijk al het sanitair op je eigen kampeerplek. Dit betekent douchen wanneer je wilt, afwassen wanneer het je uitkomt en naar het toilet zonder hectische taferelen. In het kort: meer tijd voor het échte vakantie vieren dus!

Ontdek de camping met prive sanitair
camping-prive-sanitair-header1

Eigen Sanitair

Altijd maar moeten lopen naar zo’n gezamenlijke sanitaire voorziening. Daar wordt je misschien niet altijd blij van. Al helemaal niet wanneer je midden in de nacht naar het toilet moet. Dan is het wel zo handig als je een plekje met eigen sanitair hebt. Gelukkig bieden steeds meer campings met prive sanitair deze optie. Bij vakantiepark Mölke in Overijssel krijg je zo’n plekje, op je plaats! Je hebt dan een douche, wasbak en toilet op nog geen 5 meter lopen van je accommodatie. Kamperen maar nét even wat luxer, kamperen met eigen sanitair. Twijfel niet langer en kies voor luxe kamperen.

Camping met privé sanitair en veel faciliteiten en activiteiten

Vakantiepark Mölke is niet alleen bijzonder luxe en comfortabel door haar kampeerplaatsen met eigen sanitair, maar ook vanwege het feit dat ons vakantiepark over vele voorzieningen, faciliteiten en activiteiten beschikt. Vakantiepark Mölke is niet voor niets een 5 sterren ANWB topcamping. Een overdekt zwembad, BinnenSpeeltuin, een overheerlijk Dinercafé & Pannenkoeken, Led’s Go Showbowling, kano- en fluisterbotenverhuur, rondvaartboot en fietsverhuur zijn slechts enkele van de vele faciliteiten en activiteiten die op het park aanwezig zijn, zodat je alles bij de hand heeft en je zich geen moment hoeft te vervelen op onze camping met prive sanitair. Bovendien hebben wij vele faciliteiten voor kinderen en is er in veel weekenden en het hoogseizoen animatie. Dat maakt ons een kindercamping Overijssel. Wil je kamperen met een baby? Ook dat is mogelijk. Bekijk dan eens onze mogelijkheden voor een baby vakantie.

Camping met privé sanitair boeken?

Geniet tijdens je aankomende vakantie of weekendje weg ook van een camping met privé sanitair in Overijssel, Nederland en ontdek wat een echt ontspannen vakantie is op onze camping in Twente is! Wil je meer informatie over onze kampeerplaatsen? Via de onderstaande button kun je meer informatie verkrijgen. Ben je reeds overtuigd geraakt van het comfort van een camping met eigen sanitair? Reserveer in het menu rechts dan direct je plaats!

Vakantiepark Mölke biedt tevens de mogelijkheid tot een huisje huren. Is een camping met privé sanitair nog net niet comfortabel genoeg voor je? Huur dan een luxe en comfortabele accommodatie!

 

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×