Camping met Privé sanitair in Twente

Een camping met prive sanitair biedt je comfort zoals je dit thuis ook ervaart. Waar het echte campinggevoel natuurlijk deels het met de toiletrol onder je arm richting de toiletgebouwen lopen inhoudt, is het natuurlijk maar al te fijn als je dit niet meer hoeft. Dit is mogelijk bij Vakantiepark Mölke, omdat veel plaatsen met privé sanitair uitgerust zijn. Verschillende complete kampeervelden van onze prachtige camping in Overijssel hebben deze mogelijkheid.

Kampeerplaats met eigen sanitair in Twente

Vakantiepark Mölke heeft diverse kampeerplaatsen met privé sanitair. Deze plaatsen worden bij Mölke ook wel ‘Supercomfort Kampeerplaatsen’ genoemd.

Eigen sanitair unit op de kampeerplaats met:
🚿Douche
💧Wastafel
🚽Toilet
🔌10 ampère elektra
🔧Water en rioolaansluiting

Je hoeft dus niet meer een eind over de camping te lopen richting een toiletgebouw en je hoeft ook niet meer voor dag en dauw je bed uit tijdens je vakantie, in de hoop dat je niet in de rij hoeft te staan bij het toiletgebouw. Op een camping met eigen sanitair vind je namelijk al het sanitair op je eigen kampeerplek. Dit betekent douchen wanneer je wilt, afwassen wanneer het je uitkomt en naar het toilet zonder hectische taferelen. In het kort: meer tijd voor het échte vakantie vieren dus!

ANWB_Kamperen2020_Weblogo_TOP

5 sterren

Camping met prive sanitair

Vakantiepark Mölke is niet zomaar een camping met prive sanitair in Nederland. De ANWB heeft ons namelijk al jaren bekroond met een 5 sterren keurmerk. Op het vakantiepark hebben we naast kampeerplaatsen met prive sanitair veel activiteiten, faciliteiten en voorzieningen. Zo is er altijd de mogelijkheid tot zwemplezier met ons overdekte zwembad, kunnen kinderen spelen in de binnenspeeltuin of vele buitenspeeltuinen. ’s Avonds of ’s middags genieten van een heerlijk hapje eten of een drankje? Kom dan zitten in ons Dinercafé met aangepast kindermenu. Wil je een dagje wat doen? Ook dan heeft ons vakantiepark tal van mogelijkheden. Ga voor een water avontuur met een kano of huur een fluisterboot en ga vanaf het vakantiepark zo de rivier de Regge op en ontdek de streek. Ook hebben we bowlingbanen met LED showverlichting. Wil je liever fietsen, dan kun je ook terecht bij onze recreatiebalie voor fietsverhuur. Ook goed om te weten is dat we veel faciliteiten hebben voor vakantie met een baby. Bekijk eens de mogelijkheden bij ons voor een baby vakantie in Nederland. Meer weten over de mogelijkheden op ons park? Bekijk dan alle faciliteiten op onze camping.

animatie-camping-met-prive-sanitair

Animatieprogramma

Familiecamping met prive sanitair

Het is natuurlijk ontzettend fijn om een eigen sanitaire voorziening bij je plaats te hebben. Bij Vakantiepark Mölke kunnen we ons voorstellen dat het extra fijn is om privé sanitair te hebben wanneer je (jonge) kinderen hebt. Uiteraard is dat niet het enige wat wij als park te bieden hebben voor je kinderen. Zo hebben we een fantastisch animatieteam met bijbehorend animatieprogramma waardoor je kinderen zich nooit hoeven te vervelen! Het animatieteam vermaakt je kinderen samen met o.a. Co & Jo met actieve en creatieve gethematiseerde programma’s. De thema’s zijn:

🤡Fun en entertainment
👨‍🔬Mölke Crealab
🏃Sport en Spel
🏗️Mölke Bouwcampus
🗺️Mölke Adventures
🔎Mölke Explore
👨‍🏫Mölke Academy

Voor meer informatie over onze kindercamping in Overijssel kun je het animatieprogramma bekijken.

Omgeving van de camping met prive sanitair

Omgeving Vakantiepark

Mölke

Vakantiepark Mölke is gelegen aan het krabbelende riviertje de Regge. De camping met privé sanitair in Overijssel kun je vinden in Zuna, bij Rijssen. Op de camping met privé sanitair in Twente vind je naast veel privacy ook veel rust dankzij de natuurrijke omgeving. Op het vakantiepark doen we erg ons best om alles zo relaxed mogelijk te houden voor onze gasten. Slowliving in Zuna is een term die je veel zult tegenkomen. Geniet van de rustige omgeving, onthaast en ontspan. In de omgeving kun je veel activeiten ondernemen die uiteenlopen van wandelen tot touren in een elektrische buggy. Bezoek daarnaast in de omgeving avonturenpark Hellendoorn met je kinderen of ga voor een heerlijke wandeling naar Nationaalpark Sallandse Heuvelrug. Beiden op nog geen 20 minuten afstand! Benieuwd naar alle mogelijkheden in de regio?  Onze blog: Wat is er te doen in Overijssel? laat je de meest populaire uitjes in de omgeving zien. Je kunt uiteraard ook naar onze pagina omgeving gaan.

camping-prive-sanitair-header1

Kamperen met eigen sanitair op

Vakantiepark Mölke

Kamperen is al lang niet meer zo ouderwets en basic als vroeger. En sinds de komst van privé sanitair al helemaal niet meer. Een camping met prive sanitair is tegenwoordig dan ook helemaal populair. Al helemaal met de Corona pandemie van 2020. Het is dan heerlijk dat je een eigen plek hebt met sanitair dat alleen door jou en je gezin wordt gebruikt. Ook heerlijk: Niet meer honderden meters met je vuile vaat moeten lopen naar de wasbakken! Een kampeerplaats met eigen sanitair houdt in dat je een douche, wasbak en toilet op nog geen 5 meter afstand van je caravan of camper hebt staan. Twijfel niet langer en kies voor een camping met eigen sanitair. Bekijk de prijzen en beschikbaarheid.

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×