Camping Hemelvaart

  • Overdekt Zwembad & Binnenspeeltuin
  • Gelegen aan het riviertje de Regge
  • LED's Go Showbowling
  • Fluisterboten verhuur

Camping Hemelvaart in Overijssel

Op zoek naar een leuke camping? Wil je Hemelvaart vieren op een camping met veel faciliteiten en activiteiten? Vanaf een prachtige camping tijdens Hemelvaart in het verrassend levendige Overijssel genieten van de prachtige natuur? Dan ben je bij Vakantiepark Mölke aan het juiste adres! Je kunt bij Vakantiepark & Camping Mölke terecht voor een mooie kampeerplaats op een camping tijdens Hemelvaart, maar ook voor het huren van een comfortabel huisje, chalet of stacaravan ben je op onze camping Hemelvaart helemaal goed!

Tijdens de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren is er volop recreatie bij Vakantiepark Mölke. Het recreatieteam vermaakt kinderen de hele dag op de camping Twente. Pinksteren wordt bovendien volop gevierd in de regio. Blijf je liever op onze prachtige camping? Hemelvaart kunt u in dat geval heerlijk ontspannen beleven in ons overdekte zwembad, binnenspeeltuin en bowlingbanen. Kies daarom voor onze mooie 5 sterren camping met overdekt zwembad tijdens Hemelvaart in Overijssel.

  • Camping met Overdekt Zwembad
  • Camping met Binnenspeeltuin
  • ANWB-Camping met 5 sterren
  • Camping direct aan het water
  • Camping met unieke belevenis

Camping Hemelvaart aanbiedingen
Arrangementen 2019

Kies ervoor om een week, midweek, weekend of lang weekend te verblijven op onze camping. Hemelvaart valt dit jaar op 30 mei, midden in de meivakantie.
Aansluitend is het Pinksterweekend van 7 tot 11 juni 2019.

Kamperen Hemelvaart

Wil je kamperen op een gezellige camping Overijssel tijdens Hemelvaart? Kom dan kamperen in Zuna. Een weekend op onze camping Hemelvaart is heerlijk genieten voor het hele gezin!  Geniet van extra luxe door te kamperen op een plaats met privé sanitair! Je hebt direct op je plaats een eigen toilet, douche en wastafel waardoor u dus niet meer naar het centrale toiletgebouw hoeft te lopen. Dat is pas echt genieten!

Kamperen Hemelvaart met privé sanitair

5 sterren camping

Je kunt natuurlijk ook kamperen met Hemelvaart en Pinksteren. Onze 5 sterren camping beschikt over veel faciliteiten waardoor je praktisch het terrein niet meer af hoeft. Voor kinderen is er volop gelegenheid om te spelen en te ontdekken en je kunt heerlijk genieten van de rust en ruimte van ons park. Kom eens lekker lunchen of dineren in ons dinercafé of geniet van een makkelijke maaltijd bij onze snackbar.

Bekijk onze faciliteiten

Huisje huren Hemelvaart

Natuurlijk is het ook mogelijk om een Mobile Home (stacaravan) of Bungalette (chalet) te huren tijdens Hemelvaart. Deze accommodaties zijn in de meivakantie en tijdens Hemelvaart te huur voor een nacht, weekend, midweek of een week. Wie helemaal van luxe houdt kan kiezen voor een Reggehooiberg, een heerlijk comfortabel en luxe vakantiehuisje met sauna. Liever kamperen maar heb je zelf geen tent? Huur dan onze ingerichte safaritent op onze camping Hemelvaart!

Meivakantie & Pinksteren?

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×