Mölke
Wat is een mobile home

Wat is een mobile home

  • Vakantiepark in Twente
  • Beoordeeld met 5 sterren
  • Gelegen aan het riviertje de Regge

Wat is een mobile home?

Wat is een mobile home, en wat is het verschil met bijvoorbeeld een stacaravan? Een Mobile Home is een stacaravan, maar dan met meer luxe en comfort. Een mobile home heeft vaak standaard ingebouwde bedden, kasten en banken. Hierdoor is er ook minder ruimte nodig voor de accommodatie zelf waardoor je meer ruimte overhoudt voor een veranda, terras, parkeerplaatsen of zelfs een tuintje! De meeste mobile homes staan op vakantieparken en zijn te vinden in het binnen- en buitenland.  

Benieuwd naar een mobile home? Bij Mölke heb je een aantal mobile homes! 

 
Vanaf
€ 286
3 nachten
2 personen

Simple home I 4 personen

Overijssel, Zuna
42Sommige
  • Ruime en fijne tuin
  • Comfortabel huisje
  • Fijne prijs
 
 
Vanaf
€ 298
3 nachten
2 personen

Simple home met veranda | 6 personen

Overijssel, Zuna
63Sommige
  • Simple home
  • Volledig ingericht
  • Fijne veranda

📍 Waar kan je een mobile home huren in Nederland voor een vakantie?

Als je een mobile home wilt huren in Nederland ben je bij Vakantiepark Mölke aan het juiste adres. Op ons vakantiepark in Zuna is het namelijk mogelijk om diverse mobile homes te huren geschikt voor max. 6 personen. Vanaf je mobile home kun je het schitterende Twente verkennen. Wat dacht je van varen over rivier de Regge of een heerlijke wandeling over de Sallandse Heuvelrug?

✔️ Wat zijn de voordelen van een mobile home huren?

Wanneer je een mobile home wilt huren bij Vakantiepark Mölke brengt dat diverse voordelen met zich mee. De mobile homes zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken. Zo beschik je over aparte slaapkamers, een moderne badkamer met apart toilet, een complete keuken en een heerlijk terras met tuinmeubilair. Daarnaast mag je ook gratis gebruik maken van onze uitstekende parkfaciliteiten.

❓ Waar kan ik een mobile home kopen in Nederland?

Een mobile home kopen is zeker een goed idee! Je kan vakantie vieren wanneer je zelf wilt en je vakantiebestemming is altijd dichtbij. Daarom is het bij Vakantiepark Mölke mogelijk om een mobile home te kopen op ons park in het Twentse Zuna. Wanneer je een vakantiewoning koopt op ons vakantiepark brengt dat diverse voordelen met zich mee. Zo is je vakantiehuis volledig ingericht en kun je gratis gebruik maken van onze parkfaciliteiten.

📅 Is het mogelijk om last minute een mobile home te huren?

Ook wanneer je op het laatste moment besluit een mobile home te huren ben je bij Mölke, een vakantiepark in Overijssel, van harte welkom. Op ons park is het namelijk mogelijk om mobile home laste minute te huren voor een spontane vakantie in Nederland. Onze mobile homes zijn geschikt voor max. 6 personen en zijn huisdiervriendelijk. Ideaal voor een last minute vakantie in Overijssel voor het hele gezin!