Mölke

Opa en Oma Camping

  • Zeer kindvriendelijk
  • Bungalows en luxe chalets
  • Kind- en baby ingerichte accommodaties
  • voor onvergetelijke momenten 💖
 

Opa en oma mee op vakantie? Kom kamperen of huur een accommodatie op deze opa en oma camping!

Je gaat met het gezin op vakantie, maar opa en oma blijven thuis. Dit wil je eigenlijk niet, want na alles wat ze altijd voor je hebben gedaan, wil je nu ook wel eens iets leuks voor hen organiseren. Bovendien…de kinderen zouden het geweldig vinden als opa en oma mee zouden gaan! Maar waar moet je dan naartoe? Naar Mölke, want wij beschikken over prachtige en geschikte accommodaties, ook wanneer opa en oma misschien wat minder vitaal zijn geworden in de loop der jaren. Tevens is Mölke een échte kindercamping. Daarnaast hebben we vele faciliteiten en activiteiten waar opa en oma zich mee zullen vermaken. Tel de prachtige wandel- en fietsomgeving en bijbehorende arrangementen daarbij op en Mölke is een waar paradijs voor opa en oma! En dus tegelijkertijd voor jou en jouw kinderen. Nu ook speciale arrangementen voor een weekend, midweek of week!

Opa en oma camping

Accommodaties

Mölke beschikt over verschillende accommodaties. Houden opa en oma van een eenvoudige accommodatie? Wellicht is één van de Mobile Homes dan wat voor ze. Houden ze van meer luxe? Dan kunnen opa en oma overnachten in een Bungalette met sauna. Of misschien zelfs wel in één van de twee Reggehooibergen.

Aangepaste chalets

Wanneer opa en oma in de loop der jaren wat minder vitaal zijn geworden, is niet elke accommodatie meer even geschikt voor ze. Daarom heeft Mölke twee aangepaste chalets geplaatst. Deze chalets zijn dermate uitgerust en aangepast, dat mensen met een lichamelijke beperking ook ontspannen op vakantie kunnen. De chalets beschikken bijvoorbeeld over toiletbeugels en een douchestoel, maar ook verdergaande aanpassingen als hoog-laag bed en drempelloze doorgangen zijn aanwezig. Bovendien is het mogelijk om de auto direct bij de accommodatie te plaatsen en is er eventueel zelfs ruimte voor een bus. Tot slot is het mogelijk om de noodzakelijke zorg die opa en oma misschien nodig hebben, op vakantie ook te krijgen. In samenwerking met een lokale thuiszorgorganisatie kan er namelijk ‘vakantiezorg’ geregeld worden.

Kamperen

Gaan opa en oma liever kamperen? Ook dat is mogelijk! Van standaard kampeerplaatsen tot supercomfort kampeerplaatsen met privé-sanitair op de kampeerplaats zelf, zodat ze niet ver hoeven te lopen. Alles is mogelijk om opa en oma zoveel mogelijk tevreden te stellen en comfort te bieden.

 
 
 
 

Zoek & boek

Zoek en boek hier je vakantie met je kleinkind voor een onvergetelijke tijd 💚

ZOEK & BOEK

Grootouder(s) met kleinkind(eren) weekend

+ 3 overnachtingen in een kinderbungalow
+ inclusief pannenkoek met drankje
+ entree kinderboerderij Dondertman in Holten
+ Een uurtje varen of Potje bolwen
+ Kinderen Gratis
+ Gratis WiFi
+ te reserveren met minimaal 1 kind tot 12 jaar

NU RESERVEREN

Grootouder(s) met kleinkind(eren) midweek

+ 4 overnachtingen in een kinderbungalow
+ inclusief pannenkoek met drankje
+ entree kinderboerderij Dondertman in Holten
+ Een uurtje varen of Potje bolwen
+ Kinderen Gratis
+ Gratis WiFi
+ te reserveren met minimaal 1 kind tot 12 jaar

NU RESERVEREN

Grootouder(s) met kleinkind(eren) week

+ 6 overnachtingen in een kinderbungalow
+ inclusief pannenkoek met drankje
+ entree kinderboerderij Dondertman in Holten
+ Een uurtje varen of Potje bolwen
+ Kinderen Gratis
+ Gratis WiFi
+ te reserveren met minimaal 1 kind tot 12 jaar

NU RESERVEREN

 

Activiteiten en faciliteiten

 

Faciliteiten

Vakantiepark Mölke is een ANWB 5-sterren camping met vele faciliteiten waaronder een overdekt zwembad ✓fluisterbootjes ✓restaurant met binnenspeeltuin.
Bekijk alle faciliteiten

Activiteiten

Activiteiten organiseren in Overijssel?🎯 Bekijk alle indoor- als outdoor activiteiten zoals bowlen en fluisterbootje varen, kanoën en suppen en meer!
Bekijk alle activiteiten

Omgeving

We delen onze favoriete plekjes in de omgeving graag met jou! Wil je weten wat je écht niet mag missen tijdens je verblijf in Zuna? Check het hier!
Bekijk alles in de omgeving
 

Faciliteiten en Activiteiten

Mölke beschikt over diverse faciliteiten en activiteiten. Op die manier hebben opa en oma niet alleen een comfortabele accommodatie, maar kun je overdag ook veel leuke dingen met ze doen. Zo hebben we bijvoorbeeld een heerlijk restaurant, waar heerlijk gedineerd kan worden met opa en oma en de kinderen. De menukaart ziet er rijk uit, maar opa en oma kunnen er ook ‘gewoon’ voor kiezen om gezellig een pannenkoekje met de kinderen mee te eten.

Verder is er natuurlijk het riviertje De Regge. Net als veel andere opa’s en oma’s, zullen ze zich zeker vermaken tijdens één van de rondvaarten die gedaan kunnen worden. Onderweg kunnen opa en opa genieten van de prachtige natuur, terwijl ze de kinderen lekker bij zich op schoot hebben en onderweg misschien wel genieten van een lekker drankje. Of wat dacht je van een lekker potje bowlen met het hele gezin? Is opa nog steeds zo goed als vroeger, of blijkt dat hij alle verhalen wat aangedikt heeft? Tot slot is er natuurlijk nog het zwembad. Wie vindt het nou niet leuk om daar met opa en oma naartoe te gaan. Of ze nu nog wel of niet het water ingaan…opa en oma zullen sowieso genieten van het plezier dat de kinderen hebben.

Omgeving

Op ons park is ontzettend veel te beleven, maar ook de omgeving is geweldig voor opa en oma en jouw gezin. Opa en oma zullen vast graag fietsen en wandelen. Hier hebben ze meteen buiten het park en in de wijde omtrek alle mogelijkheden toe. De Reggestreek – waarin Mölke gelegen is – is prachtig en veelzijdig en bevat vele mooie fiets- en wandelroutes. Er liggen zelfs zeer goed functionerende fiets- en wandelnetwerken, met duizenden kilometers aan routes die via knooppunten.eenvoudig te fietsen of wandelen zijn. Daarnaast zijn er vele musea die bezocht kunnen worden. Cultuurhistorische musea of het Klompen- en Zompenmuseum in Enter en wat dacht je van het Brandweermuseum in Rijssen. Stel u eens voor hoeveel plezier de kinderen daar samen met opa en oma kunnen hebben!

Als opa en oma nog zo actief zijn, kunnen ze in de buurt zelfs nog één van de attractieparken bezoeken met de kinderen. Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen, Koningin Julianatoren in Apeldoorn en De Waarbeek  in Hengelo liggen namelijk allen dichtbij Mölke. Ook zijn er in de buurt diverse indoor-speeltuinen te vinden.