Mölke
fietsvakantie in overijssel

Fietsvakantie in Overijssel

Fietsvakantie in Overijssel

Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor jouw fietsvakantie? Overijssel is dé fietsprovincie van Nederland. Vakantiepark Mölke is een verrassend compleet vakantiepark met heerlijke accommodaties, prachtige kampeerplaatsen en vele faciliteiten, activiteiten en voorzieningen. Boek dus nu jouw perfecte plekje voor je fietsvakantie in Overijssel op ons prachtige park. Tijdens de fietsvakantie in Overijssel valt achter elke bocht iets nieuws te ontdekken. Van prachtige natuur tot charmante dorpjes en van interessante activiteit tot levendige steden. Als je moe maar voldaan van weer een heerlijke dag tijdens je fietsvakantie in Overijssel terug komt, kun je heerlijk ontspannen op een prachtig vakantiepark met alles erop en eraan!

Fietsvakantie Nederland

Nederland is een uitstekende bestemming voor een fietsvakantie. Er zijn prachtige natuurgebieden, zo ook in Twente. Vakantiepark Mölke bevindt zich op de grens van Twente en Salland. Zowel in Twente als Salland kun je heerlijk fietsen door verschillende natuurgebieden als het Nationaalpark Sallandse Heuvelrug en de Reggestreek.  Bij de receptie van ons park vind je gratis fietsroutes. Dus wanneer je op zoek bent naar een fietsvakantie Nederland ben je welkom bij Mölke. Wij ontvangen je met Twentse gastvrijheid.

Fietsvakantie met overnachting

Huisje huren

🏘   Luxe accommodaties
🚣🏼‍♂️   Chalets aan het water
🔥   Hot: Glamping

Kampeerplaats boeken

⭐️   5 Sterren ANWB topcamping
⛺️   Drie soorten kampeerplekken
💧   Ook plaatsen aan het water

Meedoen aan de fietsvierdaagse

🚲   4 dagen fietsen in Twente
🍴   3-gangen menu in ons Restaurant
🥖   Iedere ochtend een ontbijtmand

Fietsvakantie in Nederland

Als je tijdens jouw fietsvakantie in Nederland, Overijssel een kampeerplaats of een huisje huurt op Vakantiepark Mölke, kun je genieten van de streken ‘Twente’ en ‘Salland’. Vakantiepark Mölke ligt namelijk precies op de grens van beide streken. Ze staan beide bekend om hun natuurschoon, maar ook om de gastvrije bevolking en de vele activiteiten die er te ondernemen zijn en uitjes die er gemaakt kunnen worden. Vakantiepark Mölke is door haar ligging de perfecte uitvalsbasis voor jouw fietsvakantie. Overijssel ligt aan jouw voeten en je kunt de pracht en praal van de gehele provincie gemakkelijk per fiets bereiken.

Fietsvakantie in Nederland voor iedereen

Een fietsvakantie in Nederland is een fietsvakantie voor iedereen! De Sallandse Heuvelrug, het authentieke Twentse landschap en het riviertje ‘De Regge’ die zich al kabbelend een weg baant door de regio: het zijn slechts enkele voorbeelden die aangeven hoe prachtig het is om in de omgeving van Mölke te fietsen. Voor elke fietser biedt Overijssel wel iets tijdens een fietsvakantie. Overijssel is voor de recreatieve fietser heerlijk vanwege de prachtige routes door de bossen en langs de uitgestrekte weilanden en ook de actieve fietser of de mountainbiker komt prima aan zijn trekken tijdens zijn of haar fietsvakantie. Overijssel heeft namelijk bijvoorbeeld diverse ATB-routes die ontdekt kunnen worden! Zelfs voor fietsliefhebbers die tijdens hun vakantie liever zelf niet fietsen maar naar anderen kijken, biedt Overijssel mogelijkheden. In de omgeving van Vakantiepark Mölke worden namelijk meerdere grote fietsevenementen georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn de Ronde van Overijssel, de Theo de Rooij Classic en de Waypoint ATB Marathon. Vanaf Vakantiepark Mölke zijn deze evenementen gemakkelijk te bezoeken tijdens uw fietsvakantie in Overijssel.

  • Heerlijk fietsen door de bossen
  • Geniet van uitgestrekt heidevelden, weilanden en bijzondere flora en fauna
  • Actieve fietsers maken spannende ATB-tochten door de hele provincie
  • Vakantiepark Nijverdal aan de voet van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Huisje huren tijdens jouw fietsvakantie in Overijssel

Wil je jouw fietsvakantie in Overijssel heerlijk met het gezin doorbrengen? Boek dan een comfortabel verblijf op Vakantiepark Mölke en huur een prachtig huisje tijdens jouw fietsvakantie. Overijssel ontdekken, heerlijk fietsen, genieten van alles wat je tijdens de tochten meemaakt en ’s avonds gezellig samen nagenieten in een comfortabel huisje. Als dat geen heerlijke fietsvakantie is!

Kamperen en fietsen in Overijssel

Houd je van het echte kamperen en slaap je liever in een tent dan in een huisje tijdens jouw fietsvakantie in Overijssel? Huur dan één van de prachtige kampeerplekken op Vakantiepark Mölke. Boek een kampeerplaats met privé sanitair en geniet na een dag heerlijk te hebben gefietst volop van alle gezelligheid die op de kampeervelden te vinden in tijdens jouw fietsvakantie. Onze 50 plus camping in Nederland is een heerlijke uitvalsbasis voor jou en je partner!

Arrangementen fietsvakantie Overijssel

Wil je jouw fietsvakantie in Overijssel nog iets specialer maken? Maak dan gebruik ons fietsarrangement! Mölke organiseert in samenwerking met stichting ‘Ontdek de Reggestreek’ elk jaar de Reggestreek Fiets4daagse. Vier dagen fietsen in het mooiste stukje van de Reggestreek. Je bent niet verplicht om alle vier dagen mee te fietsen, maar je kunt ook rustig één dag meefietsen. Onderweg zijn er diverse mogelijkheden om van alles te bekijken en te ondernemen!