Mölke

Wandelvakantie in Overijssel

Een wandelvakantie in Overijssel is de perfecte manier om de prachtige natuur, cultuur en bezienswaardigheden van deze prachtige provincie te ontdekken. Ontdek de prachtige natuurgebieden, de prachtige dichte bossen en de charme van de omgeving én de bevolking tijdens een heerlijke wandelvakantie. Overijssel heeft op wandelgebied voor ieder wat wils te bieden. En zoek je voor jouw wandelvakantie in Overijssel de perfecte overnachtingsplek? Dan ben je bij Vakantiepark Mölke aan het juiste adres! Gelegen aan het riviertje De Regge, precies op de grens van Twente en Salland, ligt ons prachtige vakantiepark met heerlijke accommodaties, prachtige kampeerplaatsen en vele faciliteiten, activiteiten en voorzieningen. Vakantiepark Mölke is hierdoor een comfortabele uitvals- en thuisbasis voor jouw wandelvakantie in Overijssel!

Perfect gelegen vakantiepark voor wandelvakantie in Overijssel

Vakantiepark M√∂lke is gelegen in een prachtig gebied dat bij uitstek geschikt voor een wandelvakantie. Overijssel kan vanaf deze plek namelijk perfect ontdekt worden. Vakantiepark M√∂lke is namelijk gelegen in De Reggestreek, een adembenemend en veelzijdig wandelgebied met prachtige natuurgebieden, charmante steden en dorpjes en natuurlijk het idyllische riviertje¬†De Regge.¬†Gemeente Rijssen-Holten, de gemeente waarin M√∂lke gevestigd is, werd¬†in 2012 werd verkozen tot¬†Wandelgemeente van het Jaar.¬†Nationaal Park¬†De Sallandse Heuvelrug ‚Ästmet haar¬†on-Nederlandse vergezichten over grote golvende heidevelden en uitgestrekte bossen ‚Ästis middenin het gebied gelegen, maar ook de prachtige bossen van¬†Het Schwarzwald¬†en¬†De Borkelt¬†zullen je uren aan wandelplezier bezorgen tijdens jouw wandelvakantie in Overijssel. Iets verder weg liggen bovendien prachtige wandelgebieden als¬†De Weerribben¬†en¬†Het Buurserzand. Vanaf ons park zijn ook deze prachtige gebieden goed en snel te bereiken.

Overnachten tijdens jouw wandelvakantie in Overijssel

Zoals je merkt, heb je alle rijkdommen van Overijssel niet in één dag ontdekt. Kom daarom niet voor 1 dagje naar onze prachtige provincie, maar boek een wandelvakantie in Overijssel en kom overnachten op ons prachtige vakantiepark. Je kunt bij ons zowel kamperen als een accommodatie huren. En je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Boek een standaard kampeerplek of een plek op onze camping met privé sanitair. Wil je nog wat meer comfort? Huur dan een heerlijke accommodatie. Omdat Vakantiepark Mölke over vele faciliteiten beschikt: Van zwembad tot heerlijk restaurant en van bowlingbaan tot rondvaartboot. Na je wandeling kun je dus niet alleen voor jouw tent of op het terras heerlijk ontspannen, maar overal op ons park met bijvoorbeeld onderstaande faciliteiten en activiteiten:

 • Overdekt Zwembad
 • Dinercaf√© & Pannenkoeken
 • BinnenSpeeltuin
 • Led‚Äôs Go Showbowling
 • BigSnackCorner
 • Kano-, fluisterboot- en rondvaartbootverhuur
 • Campingwinkel
 • Rivierstrand
 • Tennisbaan
 • Fietsverhuur
 • Skelterverhuur
 • All Weater Sportveld

Wandelvakantie Overijssel: perfect geregeld

In Overijssel zijn vele voorwaarden aanwezig en gerealiseerd om het de wandelgasten zoveel mogelijk naar de zin te maken tijdens hun wandelvakantie. Overijssel beschikt bijvoorbeeld over een uitgebreid Wandelnetwerk met ongeveer 3000 kilometer aan bestaande en nieuwe wandelroutes met een duidelijke en uniforme bewegwijzering, er zijn vele bewegwijzerde routes te vinden en bij VVV kantoren en natuurlijk op Vakantiepark Mölke zijn vele prachtige wandelroutes te verkrijgen. Het is zelfs mogelijk om online zelf je routes te maken. Plan je eigen wandelroute in Overijssel bijvoorbeeld met de handige tool van Waypoint of gebruik onderweg jouw GPS-apparaat.

Daarnaast zijn diverse leuke en interessante ‚Äėpaden‚Äô in de omgeving te vinden. In Rijssen ligt bijvoorbeeld het¬†Wereldtijdpad. Tijdens de wandeling over dit pad kom je overal¬†¬†‚Äėjaarpaaltjes‚Äô, kubussen met wetenswaardigheden uit dat jaar en 40 draaipanelen met afbeeldingen en informatie over uiteenlopend onderwerpen uit de geschiedenis tegen. Zo geniet je niet alleen van het afwisselende landschap tijdens jouw wandelvakantie in Overijssel, maar loop je als het ware door de tijd en leer je ook nog eens wat over het verleden. Ook het¬†Reggepad¬†en het¬†Hanzepad¬†liggen in de buurt van ons park. Het Reggepad ligt in het Reggedal, onderaan de Sallandse Heuvelrug. Je wandelt tussen Ommen en Diepenheim en de route is 85 km lang, waarmee je tot wel 4 dagen kunt genieten. Iets verder weg gelegen ‚Äď in de mooie Ijsselvallei bij Deventer, Olst en Wijhe ‚Äď ligt het Hanzepad. Dit pad volgt de meanderende rivier¬†De IJssel, waardoor je over rivierdijken met imponerende vergezichten wandelt, maar ook door landgoederen, havezaten en graslanden. Natuurlijk leidt de tocht ook langs de Hanzesteden, waaronder Deventer, Zutphen en Zwolle.

Wandelvakantie Overijsel: Wandel4Daagse en overige arrangementen

Elk jaar organiseert Mölke in samenwerking met Stichting Ontdek De Reggestreek haar eigen Wandel4Daagse. Deze vierdaagse is eigenlijk al de perfecte wandelvakantie in Overijsel die compleet geregeld is. 4 dagen vol prachtige wandelingen, met ons park als ideale uitvalsbasis. Tijdens het wandelen van deze vierdaagse ontdek je alle schoonheden van de prachtige Reggestreek. Je wandelt door buurtschappen als Zuna en Notter, geniet van de vergezichten op de Sallandse Heuvelrug en langs het rustig kabbelende riviertje De Regge kom je helemaal tot rust.

Naast de Wandel4Daagse zijn er diverse andere¬†arrangementen¬†rondom het thema ‚ÄėWandelen‚Äô en overige heerlijke arrangementen, zoals het Plattelands Kampeerarrangent. Vind jou heerlijke arrangement ook tussen het ruime aanbod van Vakantie M√∂lke en maak jouw wandelvakantie in Overijssel helemaal af!

Wandelvakantie in Overijssel boeken

Wil je ook genieten van een heerlijke wandelvakantie? Overijssel en Vakantiepark Mölke nodigen je van harte uit. Kom de prachtige provincie ontdekken en vind in Vakantiepark Mölke de perfecte uitvalsbasis voor jouw wandelvakantie in Overijssel! Boek daarom nu een heerlijke accommodatie of reserveer een heerlijke kampeerplaats!

 
 
 

Zoek & boek

Boek een heerlijke uitvalbasis voor jouw wandelvakantie in Overijssel bij ons mooie plekje aan de Regge ūüíö

ZOEK & BOEK