Vakantiepark

  • LED's Go Showbowling
  • Fluisterboten verhuur
  • Gelegen aan het riviertje de Regge
  • Overdekt Zwembad & Binnenspeeltuin

Aan het kabbelende riviertje de Regge, op de grens van Salland & Twente ligt Vakantiepark Mölke. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1973 en is het hele jaar door geopend. Je kunt hier terecht voor een heerlijk lange vakantie of een weekendje of midweekje weg. Kom kamperen met je eigen tent of caravan of huur een mobile home, chalet of Reggehooiberg met privésauna. Vakantiepark Mölke biedt voor elk wat wils.

Vakantiepark in Twente

Volop vermaak voor jong en oud!

Iedere vakantieperiode staat het enthousiaste animatieteam weer klaar om jong en oud te vermaken met elke avond het meeleeftheater, natuurlijk de wekelijkse familiebingo, veel sport en spel, het traditionele broekhangen boven de Regge en veel meer! De omgeving van het vakantiepark is afwisselend, je proeft de Twentse gastvrijheid tijdens een heerlijke wandeling of eindeloze fietstocht door de prachtige omgeving van de Reggestreek. Het visrijke riviertje de Regge kronkelt door de omgeving en langs de oevers zijn mooie fietspaden en wandelpaden aangelegd. Even naar de overkant? Dat kan via het nieuwe fietspontje aan de achterzijde van de camping. Bij de entree van het vakantiepark tref je een molen aan, hetgeen waar Mölke (Molen) haar naam aan dankt!

Of je nou met zijn tweeën, het gezin of de hele familie een verblijf zoekt; er zijn volop mogelijkheden! We zouden het leuk vinden je eens te mogen begroeten op ons vakantiepark in Twente. Je bent altijd van harte welkom.

Herfstvakantie 2019 Verblijf tijdens de herfstvakantie op vakantiepark Mölke met verschillende soorten activiteiten.
Vroegboekactie 2020 Boek nu al je vakantie voor 2020, met een aanbetaling van slechts €20,20!
Impressie Vakantiepark Mölke
vakantiepark-rijssen-magazine

Vraag het gratis aan!

Vakantiemagazine Mölke

Vraag gratis het Mölke Vakantie Magazine aan en ontdek wat Vakantiepark Mölke allemaal te bieden heeft. Natuurlijk kun je het magazine ook digitaal bekijken en downloaden als pdf.

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×