Mölke

Vakantiepark

  • 7 dagen van tevoren kosteloos omboeken
  • Online check-in en veel privacy
  • Laagste prijs garantie bij directe boeking

Vakantiepark in Twente

Ken jij Zuna al? Aan het krabbelende riviertje de Regge, op de grens van Salland & Twente ligt Vakantiepark Mölke. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1973 en is het hele jaar door geopend. Je kunt hier terecht voor een heerlijk lange vakantie, een weekendje weg of een minivakantie! Kom kamperen met je eigen tent of caravan of huur een mobile home, chalet of Reggehooiberg met privésauna. Vakantiepark Mölke biedt voor elk wat wils.

Ontdek de Slow Living Experience

🍳  Haal ontbijt in onze streekwinkel
🤗  Uitzichten om bij weg te dromen
💚  Vermaak je in de omgeving
🚤  Huur een fluisterboot en Green Buggy
🏖   Chill aan ons strand bij de Regge 
🍷   Geniet van streekwijn & -bier
🤡 De kids vermaken zich met 5 sterren animatie

 
 
 
 

Volop vermaak voor jong en oud!

Iedere vakantieperiode staat het enthousiaste animatieteam weer klaar om jong en oud te vermaken met elke avond het meeleeftheater, natuurlijk de wekelijkse familiebingo, veel sport en spel, het traditionele broekhangen boven de Regge en veel meer! 🙌 De omgeving van het vakantiepark is afwisselend, je proeft de Twentse gastvrijheid tijdens een heerlijke wandeling of eindeloze fietstocht door de prachtige omgeving van de Reggestreek. Het visrijke riviertje de Regge kronkelt door de omgeving en langs de oevers zijn mooie fietspaden en wandelpaden aangelegd. 🤩 Even naar de overkant? Dat kan via het fietspontje aan de achterzijde van de camping. Bij de entree van het vakantiepark tref je een molen aan, hetgeen waar Mölke (Molen) haar naam aan dankt! 

Of je nou met zijn tweeën, het gezin of de hele familie een verblijf zoekt; er zijn volop mogelijkheden! We zouden het leuk vinden je eens te mogen begroeten op ons vakantiepark in Twente. Je bent altijd van harte welkom! 😊

Ligging van ons vakantiepark in Twente