Mölke
Vakantiepark Molke - Trekkershut in Twente - Header

Trekkersaccommodaties Twente

Op zoek naar een kort verblijf in trekkersaccommodaties in Twente? Onze trekkersaccommodaties zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken. Ontspan, geniet van de omgeving en ervaar the Slow Living Experience. Ontwaak met complete stilte om je heen of de fluitende vogeltjes. Kies een accommodatie aan het water, of op een rustige plek in het park. Ook is het mogelijk je Slow Living Experience uit te breiden met diverse upgrades

Complete Trekkersaccommodaties in Twente

🌳 Prachtige omgeving
💎 Moderne inrichting
🛏️ Heerlijke uitvalsbasis
🤗Lekker knus
🔥  Verwarming
🚽 Eigen sanitair
🍳 Keuken

 

Ontdek het park met trekkersaccommodaties in Twente

Faciliteiten

Slow Living, een term die je misschien niet eerder hebt gehoord. Maar eentje die wel past bij het slapen in een tinyhouse! Slow Living is rustig aan doen, dat is ontspannen en onthaasten. We willen graag dat je je vrij voelt op het park. Wanneer je op het park bent mag je gebruik maken van allerlei faciliteiten zoals:
✔️ Overdekt zwembad met peuterbad
✔️ Streekwinkel met lokale producten
✔️ Restaurant met terras, snackbar en speeltuin
✔️ Fluisterbootjes- en kanoverhuur
✔️ Bowlingbanen met LED-verlichting
Bekijk alle faciliteiten

Fietsen & Wandelen

Je kunt in de omgeving van de trekkersaccommodaties in Twente heerlijk wandelen en fietsen. Huur een fiets op het park of neem je eigen fiets mee. Wellicht liggen wij op de route van je fietstocht en kun je een overnachting bij ons plannen in een van onze trekkersaccommodaties. Zo kun je na een lange dag fietsen ontspannen en de volgende dag er weer vol tegenaan. Bij Mölke hebben we een selectie aan routes gemaakt waardoor je beweging, ontspanning én ontdekking kunt combineren in één uitstapje.
Bekijk het routeboekje

Omgeving

Wanneer je van natuur houd is dit echt een must-visit. Zowel voor wandel- als fietsliefhebbers is dit een prachtige plek om te bezoeken. Daarnaast bevindt er zich in het gebied een buitencentrum waar je alle informatie kunt krijgen over het gebied om er zo ook nog eens wat van op te steken. Na een lange dag kun je je terugtrekken in een van onze complete trekkersaccommodaties. Een heerlijke Slow Living Experience naast een bezoek aan nationaalpark Sallandse Heuvelrug, wie wil dat nou niet?
De Sallandse Heuvelrug

Een dagje bijkomen

Je kunt er ook voor kiezen om een dagje bij te komen op Vakantiepark Mölke. Geniet van een frisse duik op onze camping met binnenzwembad, ontspan aan de rivier de Regge en sluit de dag af met een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Je kunt gaan voor een driegangen keuzemenu met ruime keuze uit vlees, vis, gevogelte en zelfs vegetarisch. Je kunt gemakkelijk online een tafel reserveren, of natuurlijk even bellen.
Bekijk het restaurant
 

Steden in de buurt van trekkersaccommodaties

Terwijl je overnacht in de trekkersaccommodaties in Twente kun je overdag vele steden bezoeken in de omgeving. Dit kan lopend, op je (gehuurde) fiets of met je eigen auto. Bekijk zeker onderstaande artikelen om inspiratie op te doen over de mogelijkheden. Wees ook zeker niet bang om zelf kleine steden en dorpen in de regio (als Ootmarsum) op te zoeken. Het zal je verassen hoe gastvrij en leuk alle plaatsjes kunnen zijn!