Mölke
Finse grillhuisje & Bowlen

Finse grillhuisje & Bowlen

Op het park

Sfeervol uit eten

Op zoek naar een gezellige avond uit met vrienden of collega’s? Kom genieten van een BBQ in ons Finse grillhuisje en ga daarna lekker bowlen! Door de combinatie van de actie tijdens het bowlen en de intieme sfeer van het Finse grillhuisje belooft dit een zeer bijzondere maar vooral leuke avond te worden!

Tijdens het bowlen op de LED’s Go Showbowlingbanen kun je je helemaal uitleven. Bowlen is als je het ons vraagt één van de meest gezellige groepsactiviteiten. 

Het Finse grillhuisje is een hutje uit Lapland! In dit huisje gril je zelf je vlees en schenk je eigen drinken in. Compleet met drankenarrangement en onbeperkt BBQ. Het hutje is geheel in intieme sfeer ingericht en het bied ruimte aan 13 personen.

Boek direct een heerlijk grillarrangement en boek een potje bowlen bij!

 

In de maanden juli en augustus is het grillhuisje niet boekbaar i.v.m. de warmte. Wel is het mogelijk te steengrillen in ons restaurant! 

Grillhuisje
 
 

All-inclusive grillen

Tijdens het bezoek aan het Finse Grillhuisje komen jullie niks tekort! Wij serveren de volgende gerechten, die jij zelf lekker gaat grillen:

Vier soorten vlees
Karbonades
Braadworsten
Saté
Speklappen

Garnituren
3 soorten salade op bord
Frites
Stokbrood met sauzen

Nagerecht
Sorbet

Drankjes
Gedurende het arrangement zijn de drankjes m.u.v. buitenlands gedistilleerd all-inclusive. Wel kan je dit natuurlijk bijboeken!

 

Meer arrangementen: