• 5-sterren Topcamping
  • Overdekt zwembad & binnenspeeltuin
  • Gelegen aan het riviertje de Regge
 

Kleinschalig vakantiepark in Nederland

Op zoek naar een kleine camping of klein vakantiepark in Nederland? Ben je voor het eerst met de kinderen op vakantie of wil je met een baby op vakantie? Of houd je niet zo van grote parken? Wij bij Mölke snappen helemaal dat je een kleinschalig vakantiepark wil bezoeken om je vakantie te vieren. Kom bij Mölke, een kleinschalig vakantiepark in Nederland. We zijn een relatief klein park en hebben alles wat je nodig hebt om een ideale vakantie te vieren! Bij ons kun je namelijk zwemmen op onze camping met binnenzwembad of kanovaren over de Regge. 

 
Zoek & boek een verblijf
 

Kamperen op een kleinschalig vakantiepark

Ga je voor het eerst kamperen met kinderen? Probeer dan eerst een kleinschalig vakantiepark, zoals vakantiepark Mölke. De plekken zijn erg ruim opgezet zodat je heerlijk kunt genieten van rust en ruimte. Kamperen wordt extra gezellig met bijvoorbeeld een comfort plaats of een kampeerplaats met privé sanitair! Zo hoef je niet meer stukjes te lopen naar het gezamenlijke toiletgebouw en heb je een eigen ruimte met douche, wasbak en toilet. Zie je kamperen op een kleinschalig vakantiepark als Mölke helemaal zitten? Onze receptionisten ontvangen je graag met een Twentse gastvrije groet!

 
zoek & boek

Vakantiehuisje of bungalow huren

Is kamperen niets voor jou of wil je nog even wachten met kamperen met kinderen en heb je liever een luxe vakantie? Bekijk dan onze mogelijkheden voor bungalows, chalets, mobile homes en verschillende glamping accommodaties. Kom samen met je parner en/of kinderen tot rust en beleef een prachtige vakantie op een kleinschalig vakantiepark in Nederland. Onze bungalows aan het water zijn van alle gemakken voorzien en liggen slechts enkele meters verwijderd van het mooie (vis)water. Op het water kun je varen met fluisterbootjes. Deze stille bootjes varen zo’n 8 kilometer per uur zodat je lekker van de Reggestreek en de rivier de Regge kunt genieten! 

 
zoek & boek
 

Wat te doen op een kleinschalig vakantiepark

Op ons kleinschalige vakantiepark kun je allerlei activiteiten ondernemen. Naast onze fluisterbootjes, kano’s en zwembad kun je er ook voor kiezen om een spannend potje te showbowlen! Naast leuke activiteiten is ons park ook compleet uitgerust met de faciliteiten die je van een 5-sterren vakantiepark kunt verwachten. Neem bijvoorbeeld ons binnenzwembad, dat uiterst geschikt is voor spetterplezier. Een supermarktje op het park voor de kleine boodschappen als je wat vergeten bent of bezoek het kindvriendelijke restaurant voor als je geen zin hebt om te koken. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden op ons kleinschalig vakantiepark!

ūüŹēÔłŹ¬† Ruime kampeerplaatsen, rust en privacy
‚≠ź¬† 5-Sterren ANWB Topcamping
ūüćī¬† Veel faciliteiten¬†
ūüõí¬† Reggewinkel met heerlijke streekproducten¬†
ūüŹěÔłŹ¬† Natuurrijke omgeving
ūüöŬ† Luxe sanitaire voorziening & priv√© sanitair
ūüĆĄ¬† Vlak bij de Holterberg
ūüď欆 Gelegen in Zuna

Boek nu