Kinderrestaurant

Op zoek naar een tof kinderrestaurant in Twente dat ook jij leuk vindt? Dan moet je naar Mölke. Hier kun jij je met je broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes uren vermaken. Naast het restaurant is een grote binnenspeeltuin met ballenbak. Terwijl jouw ouders, opa’s of oma’s lekker eten, kun jij ravotten in de speeltuin samen met andere kinderen.

Binnenspeeltuin

Kinderrestaurant & pannenkoeken

Er zijn voor jou lekkere kindermenu’s met patat, snacks en lekkere ijsjes. Maar natuurlijk ook pannenkoeken. Je ouders kunnen ook heerlijk eten bij Mölke. We hebben voor hun een goed samengestelde menukaart. Een kind wordt pas echt verwend met een pannenkoekenrestaurant!

Bekijk onze menukaart

Restaurant met binnenspeeltuin

Buiten is een grote speeltuin en een luchttrampoline. Hier kun je heel hoog op springen. Oh ja, er is ook een mini-kinderboerderij met geitjes, kippen en grote konijnen.

Ben je al iets ouder? Neem dan een voetbal mee voor op het sportveld met kunstgras. Nog meer? Ja natuurlijk. Je kunt bij ons ook bowlen.

Mölke heeft overigens een baby-verschoonplaats. Er zijn kinderstoelen en er is in overleg een ruimte waar de kleintjes rustig kunnen slapen. Dat is pas écht een kinderrestaurant.

Restaurant

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×