Mölke
YU MAN RACE
YU MAN RACE

YU MAN RACE

  • Voordelig overnachten
  • Van alle gemakken voorzien
  • Sauna en zwembad
 

Mölke X YU MAN RACE

Hey, sportieveling! Ren jij mee op met de YU MAN RACE op 28 of 29 augustus 2022? Maak deze geweldige ervaring dan compleet met een ontspannen weekendje weg! 

In samenwerking met YU MAN RACE kunnen we jou een uitgebreid sport-arrangement aanbieden, zodat je voor en na het sporten heerlijk kan ontspannen. Natuurlijk bieden we voor de achterblijvers ook leuke (sportieve) activiteiten aan, zodat zij zich niet zullen vervelen.

Het arrangement bevat:

  • Lekker slapen in een accommodatie naar keuze
  • Toegang tot onze sauna (op reservering) 💚
  • Een maaltijd in ons restaurant op de avond voor of na de race (op reservering)
  • Een uitgebreid ontbijt op de ochtend van de race ☀️

Dit arrangement boek je door tijdens het afrekenen de couponcode te gebruiken die je van YU MAN RACE ontvangen hebt. Het arrangement is te reserveren door deelnemers die een deelnamebevestiging kunnen laten zien.

 
 
Yumanrace logo
 

Rustig bijkomen na het sporten

Mölke: hèt vakantiepark voor sportieve buitenmensen. Wij bieden wat jij nodig hebt om je voor te bereiden op de race en we zorgen dat het je na het sporten aan niets ontbreekt. Een gezond ontbijt vooraf? Check! Een sauna voor na het rennen? Check! Jij stoomt jezelf klaar, wij regelen de rest. 

Het arrangement bestaat uit twee nachten, wat betekent dat je nog een hele dag hebt om tot rust te komen op ons park. Heb je zin om deze dag ook sportief in te vullen? Huur een SUP-board bij onze receptie, of verken de omgeving op de fiets! Meer zin om gewoon lekker te ontspannen? Huur dan en fluisterbootje of Buggy en verken de Regge-omgeving op een unieke manier!

Topsport voor kids

Ook de stoere kids die meerennen met de Kids Obstacle Run kunnen zich bij Mölke goed voorbereiden op dit spannende evenement! Onze binnen- en buitenspeeltuinen bieden gelegenheid om alvast te oefenen voor de races en er kan uitgebreid worden gezwommen in het binnenzwembad. Komen jullie met het hele gezin? Boek dan een gethematiseerde kinderbungalow, om het avontuur helemaal af te maken!

Meer Op het park