Op het park

Green scooter

Op zoek naar de leukste manier om de omgeving te verkennen? Huur een100% elektrische Green Scooter! Deze scooters rijden met 25 kilometer per uur langs de vele bezienswaardigheden in de regio. Spring op de scooter en ga lekker op pad!

Deze unieke scooters geven je de mogelijkheid om je helemaal vrij te voelen en je te laten verrassen door de omgeving. Vertrek vanaf Mölke en rijd een prachtige route door de weilanden, langs de Regge of een stukje door het bos! Ook rijd je met de scooter gemakkelijk naar het stadscentrum van Rijssen of Holten toe. 

Om deze scooters te besturen dien je slechts een rijbewijs (B) te bezitten. Je kan met 1 persoon op de scooter, er is helaas geen ruimte voor een passagier achterop.

Let op! Bestuurders dienen minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van een rijbewijs B.

 
Huur een Green Scooter
 
Green scooter
 

Groen de omgeving verkennen!

Is de Green Scooter niks voor jou, of ben je op zoek naar een andere manier om de omgeving te verkennen? Ga voor een Green buggy, fluisterbootje of fiets! Bij het huren van een buggy, bootje of fiets ontvang je een routeboekje, zodat je volledig voorbereid op pad kan gaan. Ook kunnen we je alles vertellen over leuke stops in de buurt, zoals de ijsboerderij en de wijnproeverij van de Wijnmakers!

 

Meer Op het park