Camping Pinksteren

Camping Pinksteren in Overijssel

Op zoek naar een leuke camping? Pinksteren op een prachtig vakantiepark doorbrengen? En Pinksteren echt beleven? Op Vakantiepark Mölke ben je aan het juiste adres. Beleef nog de echte traditie van Pinksteren en kom het Pinksterweekend in Overijssel doorbrengen! Op Vakantiepark Mölke kun je terecht voor een mooie kampeerplaats op een prachtige camping. Pinksteren wordt een gezellig feest in een heerlijke stacaravan, het Pinksterfeest wordt extra luxe in een mooi chalet en jouw Pinkstervakantie wordt helemaal bijzonder in een comfortabele Reggehooiberg! In het Pinksterweekend worden er bovendien volop activiteiten georganiseerd op ons vakantiepark Twente. Het recreatieteam vermaakt de kinderen de hele dag en ook zijn er volop faciliteiten en activiteiten op onze camping Pinksteren aanwezig, zoals een overdekt zwembad, binnenspeeltuin en bowlingbanen. Kies voor een mooie 5 sterren camping met Pinksteren en kom naar Vakantiepark Mölke!

  • Camping met Overdekt Zwembad
  • Camping met Binnenspeeltuin
  • ANWB-Camping met 5 sterren
  • Camping direct aan het water
  • Unieke belevenis

Pinksteren

Pinksteren valt in 2020 op 31 mei en 1 juni. Kom tijdens Pinksteren een week, midweek, weekend of lang weekend verblijven op onze camping. Pinksteren en Hemelvaart combineren is ook mogelijk!

Kamperen Pinksteren

Wil je kamperen op een gezellige camping Overijssel tijdens Pinksteren? Kom dan kamperen in Zuna. Een weekend op onze camping Pinksteren  is heerlijk genieten voor het hele gezin!  Geniet van extra luxe door te kamperen op een plaats met privé sanitair! U heeft direct op uw plaats een eigen toilet, douche en wastafel waardoor u dus niet meer naar het centrale toiletgebouw hoeft te lopen. Dat is pas echt genieten!

Kamperen Pinksteren met privé sanitair

Huren tijdens Pinksteren

Natuurlijk is het ook mogelijk om een Mobile Home (stacaravan) of Bungalette (chalet) te huren op de camping tijdens Pinksteren. Deze accommodaties zijn in de meivakantie en met Hemelvaart te huur voor een nacht, weekend, midweek of een week. Wie helemaal van luxe houdt kan ook kiezen voor een Reggehooiberg, een heerlijk vakantiehuisje met sauna. Toch liever kamperen met Pinksteren, maar heb je zelf geen tent? Huur dan onze volledig ingerichte safaritent.

Bekijk onze accommodaties

Meivakantie & Hemelvaart

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×