1. Animatie voor kinderen tot 5 jaar
  2. Overdekt zwembad met peuterbad
  3. Kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin
 

Kleine draken weken

Op vakantie met een peuter? Kom naar Mölke en beleef een onvergetelijke vakantie tijdens de Kleine Draken Weken! Tijdens de Kleine Draken Weken gaat alle aandacht naar onze kleinste gasten. Zo is er voor peuters van 1 tot 5 jaar een speciaal animatieprogramma ingericht en zijn er vele kindvriendelijke activiteiten te beleven op het park. Ga bijvoorbeeld samen varen, of neem samen een duik in ons zwembad! Boek tijdens deze Kleine Draken Weken een verblijf van 7 nachten voor een vaste lage prijs. Je kan ervoor kiezen om te verblijven in een speciale baby-of kinderbungalow, zodat het hele gezin van alle gemakken is voorzien. Of kies voor een kampeerplaats en ervaar samen het buitenleven! 

De Kleine Draken Weken van 2021: 24 mei t/m 2 juli en 27 augustus t/m 1 oktober

Bekijk alle accommodaties:

Speciaal voor peuters

Voor peuters is er bij Mölke veel te ontdekken. Een greep uit alle faciliteiten:

ūüé® Een uitgebreid animatieprogramma
Speciaal voor peuters van 1 tot 5 jaar is er tijdens jouw vakantie een speciaal animatieprogramma ingericht. Hier wordt geknutseld, voorgelezen en vooral veel plezier gemaakt!

ūüŹäūüŹľ‚Äć‚ôāÔłŹ¬†Een zwembad met peuterbad
Weer of geen weer, in ons binnenzwembad kan iedere dag gezwommen worden. Het peuterbad is lekker warm en uitgerust met een glijbaan, voor uren zwemplezier!

‚öŬ†Een binnenspeeltuin
Naast ons kindvriendelijke restaurant kan je de binnenspeeltuin vinden. Vanuit het restaurant heb je zicht op de kinderen en kan je zelf van een hapje of een drankje genieten.

Bekijk onze kindvriendelijke faciliteiten:

Bekijk alle faciliteiten
 

Animatie tijdens de Kleine Draken Weken

Ons animatieteam heeft zich goed voorbereid op jullie komst. Er staat een programma klaar wat speciaal is samengesteld voor peuters van 1 tot 5 jaar oud. De kinderen kunnen tijdens de vakantie meedoen aan het gehele programma, of een dagdeel aansluiten. Het dagprogramma ziet er ongeveer zo uit:

10:00 l Ochtendprogramma
We beginnen de dag creatief in ons crealab! Er wordt geknutseld, getekend en geschilderd. Iedere dag hebben we een unieke knutsel op het programma staan. Wat we gaan maken, dat is een verrassing!

14:00 l Middagprogramma
'S middags doen we iedere dag een leuke activiteit. We gaan bijvoorbeeld lekker naar buiten om een speurtocht te doen, samen zwemmen of naar de boerderij!

18:00 l Avondprogramma
Voor iedereen weer naar zijn eigen accommodatie gaat, wordt er nog een afsluitende activiteit georganiseerd. Er wordt een verhaal voorgelezen of er is een mini-theatershow, om de dag gezellig samen af te sluiten!

 
Boek dit arrangement
 
 

Veelgestelde vragen over dit arrangement

Wat is er bij Mölke te doen tijdens een vakantie met mijn peuter?
Bij Mölke zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je op het park een fluisterbootje huren of kunnen jullie gaan picknicken aan de regge. Ook zijn er prachtige wandelroutes op een steenworp afstand van het park en kun je bijvoorbeeld een uitstapje maken naar het speelbos in de buurt. Kijk eens op onze faciliteitenpagina voor alle faciliteiten die Mölke aanbiedt.

Wat moet ik meenemen voor een vakantie met mijn peuter?
Onze baby-en kinderbungalows zijn speciaal ingericht voor een vakantie met een dreumes, peuter of kleuter. Deze bungalows zijn van alle gemakken voorzien: er zijn speciale kinderbedden, een kinderstoel en een box. Zo hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken en kunnen jullie samen genieten van een ontspannen vakantie.

Is het restaurant bij Mölke geschikt voor kleine kinderen?
Zeker! In ons kindvriendelijke dinercafé en pannenkoekenhuis kunnen jullie gezellig samen komen eten. Ook kan je voor een heerlijke maaltijd terecht in ons restaurant met aangrenzende binnenspeeltuin. Hier kunnen de kinderen zich onder toezicht uren vermaken!