Schietbaan

Wie is de nieuwe Robin Hood?

Wordt de nieuwe Robin Hood van Mölke! Bent u met een grote groep, dan is het mogelijk om een schietbaan met instructeur te huren. Leuk voor bijvoorbeeld een familieweekend. U krijgt professionele uitleg van de instructeur om vervolgens onder toezicht aan de slag te gaan en uw vrienden en familieleden te verslaan!

Boog- buks of blaaspijpschieten

Boog-, buks- of blaaspijpschieten is voor elk gezelschap een schot in de roos. Tijdens deze uitdagende activiteit strijdt u tegen uw medegasten o.b.v. een instructeur. Wie beschikt over haviksogen, een vaste hand en een ijzeren concentratie, die persoon wordt uitgeroepen als wanneer. Deze activiteiten zijn raak binnen elk gezelschap en zorgt voor veel spanning en sensatie. Een extra leuke toevoeging: schiet op een namaak hert. Neemt u een arrangement? Ook bij onze schietbaan wordt u bedient met een hapje en een drankje. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Gezellig boogschieten

Boogschieten is voor elk gezelschap een schot in de roos. Tijdens deze uitdagende activiteit strijdt u tegen uw medegasten en kruipt u in de huid van Robin Hood. Laat uw medegasten onder begeleiding van een instructeur zien dat u over haviksogen, een vaste hand en een ijzeren concentratie beschikt en scoor de hoogste punten op het blazoen!

Prijs
Vanaf € 10,00 p.p.

Buksschieten

Bewapend met een buks in uw hand laat u op een sportieve manier zien dat er niet met u te spotten valt. Onder begeleiding schiet u scherp op het doelwit en strijdt u met uw medegasten om de titel. Deze activiteit is raak binnen elk gezelschap en zorgt voor veel spanning en sensatie!

Prijs
Vanaf € 10,00 p.p.

Blaaspijpschieten

Net iets minder gevaarlijk dan boog- en buksschieten, maar wel met evenveel spanning: blaaspijpschieten is dus een ideale ‘schietsport’ voor met name kinderen. Blaaspijpschieten doet een beetje denken aan het nostalgische pijltjes schieten met een pvc-buis en papieren pijltjes, maar bij Partycentrum Mölke wordt er met een echte blaaspijp en echte pijltjes geschoten, zodat de schutter zich nóg meer een echte Indiaan waant. Natuurlijk krijgt de winnende schutter een leuke prijs!

Prijs
Vanaf € 10,00 p.p.

Recreatieprogramma

Staat u op het park met uw gezin? Vaak staat het boog- of bukkschieten ook op het recreatieprogramma. Benieuwd naar het programma? Bekijk het op deze website!

  • Boogschieten in zuna
  • Handboogschieten overijssel
  • Handboogschieten overijssel
  • Handboogschieten overijssel
  • Handboogschieten overijssel
  • Handboogschieten overijssel
  • Handboogschieten overijssel
  • Handboogschieten overijssel
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×