Mölke
Wisselactiviteit fietstrein-rondvaart

Wisselactiviteit fietstrein-rondvaart

Op de boot en op de fietstrein

Kun je geen keuze maken uit de vele leuke activiteiten en twijfel je nog tussen enkele activiteiten? Dan zijn onze wisselactiviteiten een aanrader! Bijvoorbeeld de Wisselactiviteit Fietstrein-Rondvaart. De naam zegt het al: tijdens deze activiteit maak je zowel een hilarische tocht op een fietstrein als een adembenemende tocht in een rondvaartboot over De Regge. Hoe gaat dit in z’n werk?

  • Een wisselactiviteit betekent dubbel plezier!
  • Twee activiteiten, met een wissel op de helft…
  • Verschillende activiteiten mogelijk!
  • Ontspannen en actief…
  • …Of juist twee keer lekker actief!
  • Ideaal voor grote groepen!

De ene groep fietst, de andere kan ontspannen

Het ene deel van de groep vertrekt vanaf het Partycentrum per fietstrein richting de vistrap in Nijverdal. Door de buurtschappen Zuna en Notter wordt een hilarische tocht afgelegd, met bijna aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat je onderweg een paar keer na wordt gekeken door wandelaars, fietsers en automobilisten. Terwijl de groep op de fietstrein de Pelmolen tegemoet fietst, zit het andere deel van de groep heerlijk rustig op onze rondvaartboot, de EMS Reggestroom. Over het riviertje De Regge wordt een prachtige tocht door de natuur afgelegd en ook bij deze tocht is de vistrap in Nijverdal het eindstation. Onderweg kan eventueel genoten worden van heerlijke hapjes en drankjes.

En nu wisselen…

Bij de vistrap in Nijverdal vindt vervolgens de wissel plaats. De groep die toch wel een beetje uitgeput is van de tocht met de fietstrein, mag nu heerlijk rustig plaatsnemen op de rondvaartboot en in alle rust terugvaren naar ons Partycentrum. De groep die al van de tocht op De Regge heeft genoten, mag daarentegen nu wat meer moeite doen. Zij fietsen dezelfde route als de eerste groep op de fietstocht af heeft gelegd nu in omgekeerde volgorde terug naar ons Partycentrum.

Liever twee andere activiteiten?

Zie je een wisselactiviteit helemaal zitten, maar wil je liever een iets andere invulling hiervan? Natuurlijk is dit mogelijk! Er zijn vele verschillende activiteiten samen te voegen tot een leuke wisselactiviteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande mogelijkheden?

Wisselactiviteiten voorbeelden:

 
 

Reserveringsaanvraag

:
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Bekijk onze overige activiteiten:

Bekijk vergelijkbare faciliteiten