Kanovaren

Kanoverhuur

Mölke Activiteiten is gelegen aan het riviertje De Regge. De beste manier om De Regge en haar directe omgeving te ontdekken, is natuurlijk per kano. In 1- of 2-persoons kajaks of 3-persoons Canadese kano’s deins je op het riviertje en maak je een onvergetelijke tocht door de omgeving. Onderweg doorkruis je een verrassend landschap en peddel je door verschillende dorpen en gehuchten, zoals Rijssen met haar Pelmolen.

Wanneer je terugkeert, vaar je op hetzelfde riviertje, maar het zal je verbazen hoe anders De Regge er dan weer uitziet. De omgeving is namelijk zeer gevarieerd en je zult bij elke blik iets nieuws ontdekken. Bovendien is een kanotocht de ideale manier voor kleine en grote groepen om een leuke en actieve dag te beleven.

kanovaren-1
Openingstijden

Het seizoen is van 1 april tot 1 november. Kanovaren is dagelijks mogelijk van 9.30 uur tot 17.00 uur. Wij raden aan om vooraf telefonisch te reserveren!

Impressie
kanovaren-groep

Vooraf reserveren aangeraden

Losse verhuurtarieven

  • 1 – persoons kayak – € 6,00 per uur
  • 2 – persoons kayak – € 8,00 per uur
  • 3 – persoons kayak – € 11,00 per uur

In verband met COVID-19 is maximaal één huishouden per kano toegestaan. Indien dit niet het geval is dienen jullie aparte kano’s te reserveren. 

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×